Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
Κλειστο μοτερ και υπερπιεση σε Μ50-52,ειναι μια μεγαλη κουβεντα.....τα 350-400 που σκεφτεσαι,θελουν μια τουρμπινα Τ3 και ανω και πιεσεις 1bar+.....και ναι για χρηση δρομου,πιστονια-μπιελες αντεχουν....Οχι ομως το υπολοιπο μοτερ....Περαν του οτι θες αγραφο για αρχη,θελει βιδες στο καπακι,πειρους μπιελων,κουζινετα,ελατηρια πιστονιων κτλ ολα θελουν ενισχυση.Αυτο δεν καλειται ακριβως ''κλειστο μοτερ''......Ολα αυτα λοιπον,μιλαμε για περιπου 5-8000 πραγματα.....Και δισκο-πλατο?Εργασιες?Θελει πολυ ψαξιμο να βρεις καλα μεταχειρισμενα πραγματα μπας και γλυτωσεις κοστος.....Εγω βαζω τ'αμαξι μεσα για αναβαθμιση παντως...Καποια πραγματα μπορω να στα πουλησω πριν τα βαλω αγγελια....πολλαπλη εξαγωγης,μπεκ,φλαντζα χοντρη αχρησιμοποιητη να ριξεις συμπιεση....
Καταλαβα απολυτως τι εννοεις και προφανως εχεις δικιο. Αν υποθεσουμε οτι θα δουλεψω 0.5 με 0.8 bar maximum με μαμα εγκεφαλο που θα ειναι το πιο safe σαν επιλογη θα χρειαστουν παλι ΟΛΑ αυτα που ανεφερες για ενισχυση? Ξερω οτι ψιλοπραγματα θα πρεπει να αλλαχτουν οπως μπουζονια.

Ολα αυτα που μου ειπες (ορθως) αντιστοιχουν σ ολα αυτα που θελω να αποφυγω να κανω...πχ να ψαχνω απο εδω κι απο κει για πραγματα και μαλιστα μεταχειρια.....αν ασχοληθω θα επιλεξω ενα απο αυτα τα κιτ τουρμπο

https://www.ebay.com/itm/T3-10P-TURB...pWDYYQ&vxp=mtr

Δηλαδη η ιστορια που εχω στο μυαλο μου ειναι η αγορα ενος τετοιου κιτ και μετα αλλαγη σε δισκο πλατω και μπεκ....τιποτε αλλο...μοτερ κλειστο....το θεμα ειναι αν δουλεψω 0.5-0.8 πιεση το καταφερνω η παλι θα περιμενω ποτε θα γινει ρυζι το μοτερ? Και τι κοιταω? 300hp maximum?