έτσι ακριβώς είναι.
συνεχίζουν να νομίζουν ότι δουλεύει το κοινωνικό κράτος, με μισά έσοδα και λιγότερα απο ότι τα έξοδα νομίζοντας πως μια ζωή θα μας δανείζουν για να τα τρώμε εμείς.
όσο σκληρό και αν ακούγεται, η αλήθεια είναι ότι ο έλληνας είναι παντελώς ηλίθιος και τάσεται πάντα μα πάντα, με τη φωνή της αντίδρασης χωρίς όμως να ζυγίζει αν αυτή η αντίδραση είναι με τη μεριά της λογικής ή όχι.
δε μπορεί μετά απο 6 χρόνια συνεχόμενης πτώσης να διαλέγεις να σε κυβερνήσει ένας ο οποίος υπόσχεται επιπλέον πτώση. και μη μου πείτε ότι άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε, αυτό ήταν γνωστό απο την μεταπολίτευση και έπειτα. ότι λέγεται προεκλογικά, ισχύει το αντίθετο μετεκλογικά.
και βγαίνει τώρα ο καμμένος ξαφνικά να ξεμπροστιάσει τον γιαννακόπουλο με τα μυν του. εγώ θα ρωτήσω κάτι απλό, σε όσους θεωρούν τον χοντρομπαλά τίμιο και σπαθάτο.
απο που και ως που ο γιαννακόπουλος έχει τα τηλ του χοντρού και της γυναίκας του, τι απαντήσεις έλαβε ο γιαννακόπουλος σε αυτά τα μυν που έστειλε και τέλος, απο που και ως που έχει τέτοιον αέρα με τον χοντρό ο γιαννακόπουλος, ώστε να ζητάει θέσεις δικών του ανθρώπων.
απλές ερωτήσεις.
ελπίζω να καταλαβαίνουν όλοι, το ότι ο χοντρός απλά βγάζει πρώτος τα άπλυτα στην φόρα, προκειμένου να αμυνθεί για αυτό που έρχεται.
τπτ απολύτως δεν γίνεται για να ανορθωθεί η οικονομία, συμβαίνει το άκρως αντίθετο. όλα αυτά που πάνε να επιβάλουν ΚΑΙ σε αυτή τη κυβέρνηση, είναι άλλη μία καθήζηση της αγοράς. το τι σημαίνει καθήζηση της αγοράς, το έχουμε καταλάβει όλοι. ανεργία, απλήρωτοι λογαριασμοί, με αποτέλεσμα περικοπή μισθών και συντάξεων. αυτή είναι η σειρά. γι'αυτό, σταματήστε επιτέλους μερικοί να επισημένετε το ότι οι συντάξεις και μισθοί του δημοσίου βοηθάνε στην οικονομία. ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ, αντίθετα την ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ. αλλιώς, δεν θα υπήρχε το φαινόμενο της μείωσης, θα συνέβαινε το αντίθετο. θα ανεβάζαν έτσι απλά μισθούς και συντάξεις και θα έπαιρνε μπροστά η οικονομία. αμ δε...είναι φανερό ότι αυτά εξαρτώνται απο αλλού και δεν εξαρτάται το αλλού απο αυτά. απλά πράγματα.
όταν ένας μισθός είναι 1000¤, το αντίκρυσμα του μισθού αυτού απο αυτόν που τον λαμβάνει, πρέπει τουλάχιστο να είναι 1001¤ και όχι 999¤. η σύνταξη που λαμβάνει κάποιος, πρέπει να έχει κατατεθεί και όχι να πληρώνεται με πολαπλάσια λεφτά απο αυτά που έχει καταβάλει. δεν μπορεί να υπάρχουν προνομιούχοι σε μια κοινωνία σα και τη δική μας, σε μία οικονομία παντελώς κατεστραμένη και εμείς απλά να γυρναμε την πλάτη μας.
πρέπει όλοι να γίνουμε υπέυθυνοι και ρουφιάνοι. δε μπορεί να δουλεύεις και να πληρώνεις ένα κάρο ταμεία και ο διπλανός σου να σου κάνει αθέμυτο ανταγωνισμό με μαύρη εργασία, εικονικά τιμολόγια, μισά και μειωμένα επίσης.
όλα είναι δομημένα εντελώς λανθασμένα και κανείς εντός του κοινοβουλίου δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι για να αλλάξουν. δεν μπορεί να μιλάμε συνέχεια για τους ξένους όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που είμαστε, εκλέγοντας τέτοια πολιτικά σκουπίδια για να κυβερνήσουν τον τόπο.









