Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Επιλογή ελαστικών

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν το θυμάμαι το treadwear..Θα σου απαντήσω αύριο σε αυτό..Είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο αυτό το λάστιχο, πάντα φυσικά σε σχέση με την τιμή του έτσι? Ζεσταίνεται αρκετά γρήγορα, τουλάχιστον στο Μ3, ανεβαίναμε μια φορά θυμάμαι στις στροφές μετά το πανόραμα(άσφαλτος γυαλί) και ο Κώστας(costask2) που είχα δίπλα είπε πως πρώτη φορά βλέπει Μ3 να πηγαίνει σαν 4κινητο! χαχαχαχ...Ομολογώ πως κάποιες φορές με ''χαλάει'' λιγάκι γιατί το αυτοκίνητο θέλει πολύ γκάζι για μείνει ''γυρισμένο'' ακριβώς γιατί υπάρχει πολύ πρόσφυση..

Στην βροχή τώρα. Δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα, ούτε aquaplaning..γενικά η συμπεριφορά του θεωρώ οτι είναι εφάμιλλη των άλλων ελαστικών δρόμου..η τελευταία μας βόλτα στο βουνό ήταν ''βρόχινη'' με το οδόστρωμα γεμάτο φύλλα και κλαδιά..δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα..Επίσης έχω κάνει 200 χλμ υπο καταρρακτώδη βροχή και πάλι όλα νορμάλ..

Στην πίστα.. να πω την αλήθεια το 888 που είχα την προηγούμενη φορά, αν και αρκετά φθαρμένο, μου είχε αφήσει καλύτερες εντυπώσεις. ΑΛΛΑ, το ψάξαμε αργότερα και είδα οτι το NS ήθελε αρκετά υψηλότερες πιέσεις απο αυτές που ''δούλευα''. Επίσης θεωρώ οτι θέλει περισσότερο camber για να δουλέψει, επίσης ΔΕΝ είχα την ανάρτηση στην σκληρότητα που την είχα με τα 8ρια, οπότε επιφυλάσσομαι για τον Νοέμβρη που λέμε να πάμε ώστε να έχω καλύτερη άποψη..ψάχνω και camber plates φυσικά..

Εκκινήσεις..όταν ζεσταθεί απλά το αυτοκίνητο ξεκινάει σούζα!

Θέλω να δω και το Federal τώρα πάλι σε 18ρια..και αυτό νομίζω είναι πολύ καλό και σε σούπερ τιμή..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

turbodog (23-10-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP