Ο ανταγωνισμός βάζει ψηλά τον πήχη. Ο συνδιασμος value for money είναι πάρα πολύ καλός.Και άλλες εταιρίες παρουσιάζουν αξιόλογα μοντέλα στην κατηγορία αυτή αλλά και σε άλλες.
Μάλλον όλοι με vag θα κατά ληξουμε,χαχαχαχαχα!
Ο ανταγωνισμός βάζει ψηλά τον πήχη. Ο συνδιασμος value for money είναι πάρα πολύ καλός.Και άλλες εταιρίες παρουσιάζουν αξιόλογα μοντέλα στην κατηγορία αυτή αλλά και σε άλλες.
Μάλλον όλοι με vag θα κατά ληξουμε,χαχαχαχαχα!
A8hnaios (18-10-15), gant (18-10-15), Konstantinos E60 (20-10-15)
Έχω δει πάρα πολλά εδώ στη Πράγα χθες και σήμερα.
Φαίνεται τολμώ να πω...premium αρκετά. Τα led εμπρός/πίσω και ο όγκος του εντυπωσιάζει.
Nikos
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
doctore (21-10-15)
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Είχαμε μια συνάντηση χθες στα κεντρικά της Skoda στη Πράγα και μας είπαν ότι έχουν ένα πρόγραμμα για τους υπαλλήλους οι οποίοι καταθέτουν τις ιδέες τους για καθημερινές ευκολίες στο αυτοκίνητο και αν περάσει στη παραγωγή παίρνουν κάποια χρήματα.
Μας έδειξαν συγκεκριμένα παραδείγματα.
Το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.
Επίσης έχω δει πάρα πολλά Suberb καινούρια. Πανικός γίνεται.
Nikos
Bazil Van Sinner (28-11-15), chrisgiapz3 (21-10-15)
Εμενα παντως μου αρεσει να πω την αμαρτια μου...
Να το βγαλει λεει 1,6 πετρελαιο με 160 αλογατα...
A8hnaios (21-10-15)
Πανέμορφο και πολύ λογική η τιμή του.. Εντυπωσιακή η ανάπτυξη τους με πριν και δεν έχει να ζηλέψει κάτι απο τον ανταγωνισμό..
1,6 TDI 120 PS
https://www.skoda-auto.de/SiteCollec...uA_2015_10.pdf
-------------------