Eιναι ενα ονειρο ζωης αυτο το αυτοκινητο για μενα.
Φιγουραρει στο desktop του υπολογιστη της δουλειας ενα british racing green caterham..
Ελπιζω μετα απο καποια χρονια να μπορω οικονομικα να εχω ενα ηλιθιο παντελως φιλτραρισμενο οικογενιακο αυτοκινητο και ενα caterham.
Οπως οι περισσοτεροι ισως να ξερετε οτι το roadster για μενα ειναι η χαρα της οδηγησης.
Ειναι ολα αυτα που περιγραφονται πιο πανω σε μια ισως πιο εξευγενισμενη εκδοση.
Δεν μπορω να φανταστω τον ευατο μου μετα απο χρονια να μην μπορει να παρει το αυτοκινητο και να ανεβει στο βουνο....θελω να ακουω το μοτερ μου να ουρλιαζει και να αντηχει αναμεσα στους κορμους των δεντρων.
Θελω να μυριζω την χθεσινοβραδυνη υγρασια του δασους που στεγνωνει απο τον πρωινο ηλιο.
Ειναι η στιγμη που εισαι εσυ το αυτοκινητο και η στροφη και αποφασιζεις οτι μπορεις να πατησεις και λιγο πιο γρηγορα απο το προιγουμενο περασμα...αυτο το συναισθημα της στιγμης που η απολυτη ισοροπια γκρεμιζεται και η ουρα ξεκιναει μετα την κορφη της στροφης να ανοιγει πονηρα...ειναι η εννοια της σπορ οδηγησης.
Η απροσμενη αποσταθεροποιηση της ουρας η της μουρης που σε κανει να εκτελεις ενστικτωδως ενα σωρο κινησεις για να επαναφερεις στην ταξη το συνολο.
Αυτα τα nanoseconds που νιωθεις ενα ξαφνικο "αδειασμα" του κορμιου σου...σα να ζυγιζεις οσο ζυγιζουν τα ρουχα σου..
Ειναι τοτε που η αδρεναλινη μολις σε εχει "φορτισει".Ειναι σαν τρελος οργασμος και ακομα καλυτερα αλλα ειναι και σαν το καλο κρασι μπροστα στο τζακι....
Οταν θελεις να νιωσεις την πραγματικη οδηγηση θα πρεπει να κινηθεις σε πολυ απλες κατασκευες.Tα σημερινα αυτοκινητα φιλτραρουν τα παντα στο βωμο της ανεσης και της καλοπερασης.
Δεν θελω ομως.
Θελω να νιωθω στο 100% την προσφυρση των εμπρος τροχων μου να μου μεταφερεται απο την κοντη και αβολη κρεμαγιερα.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ.Θελω επικοινωνια με το αυτοκινητο,θελω motorsport...θελω caterham...
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)