Σήμερα η διαδρομή είχε κ αρκετές στροφές τόσο σφιχτές αλλά κ ανοικτές καμπές .
Για όσους γνωρίζουν , έκανα τη διαδρομή για Αλιβέρι .
Η κατανάλωση είναι πλέον στο 5,1 ( έπεσε αμέσως μετά τη φωτογραφία χαχαχαχα ) , και μου έκανε εντύπωση γιατί το πίεσα κ λίγο στις στροφές .
Πολύ θετική η συμπέριφορα του αυτοκινήτου . Έχει πολύ καλή είσοδο στη στροφή , δε νιώθεις ότι η μούρη θα γλιστρήσει , νιώθεις το τιμόνι αρκετά βαρύ , και δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να στρίψει με τη φόρα .
Δεν έχει την τεράστια δύναμη , αλλά η ροπή κ το κοντό κιβώτιο βοηθάνε να κρατάς καλό ρυθμό , επιςης έχει πολύ καλό turn in, καλύτερο από το Picasso , κ έτη φωτός καλύτερο από το Prius .
Στο άφημα του γκαζιού , ο κωλος δείχνει να συμμετέχει .
Γενικά μου άφησε άριστη εντύπωση . Ίσως περίμενα να γέρνει πολύ , να είναι σχετικά αδύναμο κλπ , κ με έχει ίσως κ ενθουσιάσει με τη συμπεριφορά του . Η ποιότητα κύλισης , η απόσβεση στις λακούβες είναι ευρωπαϊκή ( θα την περίμενα από golf , Leon κλπ ), κ είναι καλύτερη από το Citroen .
Δεν έχει start stop , το οποίο ενώ στην Bmw με εκνευρίζει με το ποσο άγαρμπο είναι , κ στο Citroen το θεωρώ υποδειγματικό , εδώ μου λείπει , μιας κ η ραφιναρισμένη λειτουργία του μοτέρ ( όταν είναι ζεστό ) , μου δίνει την εντύπωση ότι θα ήταν ανεπαίσθητο .
Από αύριο κίνηση στην πόλη , όπου περιμένω να ανεβεί η κατανάλωση .