Ελάχιστο ίσως και καθόλου. Χωρίς φώτο βέβαια δύσκολο να δείξω και πως είναι τώρα.
Ελάχιστο ίσως και καθόλου. Χωρίς φώτο βέβαια δύσκολο να δείξω και πως είναι τώρα.
Δέκα ζευγάρια λάστιχα αλλάζω όλο τον χρόνο...
γιατί κάτω από το σπίτι σου περνώ με μπαντιλίκια μόνο
Ναι μαμά θα έλεγα. Θα προτιμούσα να θυσιάσω λίγη άνεση για πιο σπορ αίσθηση και κράτημα, αλλά όχι να φτάσω και στο άλλο άκρο.
Δέκα ζευγάρια λάστιχα αλλάζω όλο τον χρόνο...
γιατί κάτω από το σπίτι σου περνώ με μπαντιλίκια μόνο
Θέλω την γνώμη σας και εγώ σχετικά με τα αμορτισέρ. Κατά την γνώμη σας τι να βάλω, είμαι μεταξύ των BISTEIN B6 Monotube - 460¤ ή Β8 - 520¤ ή KONI FSD - 530¤. Εγώ κλείνω προς τα BILSTEIN B8. Παρακαλώ να απαντήση όποιος ξέρει και επίσης εάν έχουμε κανένα από δω μέσα που να προμηθεύει. Ευχαριστώ...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Ο ζαχαριας ειχε βαλει τα κονι και ειχε μεινει ευχαριστημενος
Τι φορας τωρα?
Τι ζητας ακριβως απο την αναρτηση και τι χρηση κανεις?
Τα Bilstein ειναι αρκετα σκληρα.
Τα FSD πιστευω εχουν πολυ καλο balance κρατηματος/ανεσης. Δεν ειναι ομως επισκευασιμα και πιθανοτατα να μην κρατησουν οσο τα Bilstein.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
sierra (14-10-15)
Τώρα φοράει της μαμάς δεν θυμάμαι νούμερα να σας πω αλλά θέλω για κρατήματα δεν με πειράζει τα σκληρά είναι και τώρα. Θα τα κοιτάξω αύριο και θα σας πω ποια ακριβώς είναι...
Προσωπικη αποψη ειναι πως θα σιχτιρισεις με τα bilstein τα κιτρινα. Ειναι τεραστια η διαφορα απο τα μαμα (ακομα και απο τα m-pack που ουσιαστικα ειναι τα Sachs Super Touring).
Θα σου προτεινα να πας σε σετακι ελατηριων με καποιο πιο "μαλακο" αμορτισερ. Πχ. Eibach Pro με Koni FSD/κιτρινο/πορτοκαλι ή Bilstein B4.
Φυσικα το θεμα σκληροτητας ειναι καθαρα υποκειμενικο!
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Κώδικας:Η ιστορία του μπεκρή
sierra (14-10-15)
κι εγω θα συμφωνησω με τα παιδια και τις αποψεις τους. γενικα για τα fsd μονο τα καλυτερα ακουγονται οσον αφορα ανεση-κρατημα.
εναλλακτικα, εγω θα πηγαινα σε sachs m.pack , αλλα αποτι βλεπω δεν ειναι στις επιλογες σου.
E90 N46B20 montego blue
sierra (14-10-15)
Δεν τα έχω κοιτάξει καθόλου γιατί όλοι λένε για BILSTEIN και KONI...