Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιό θα επιλέγατε για all rounder???
- Ψήφισαν
- 54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
FORD FOCUS RS MK1
-
CIVIC TYPE-R EP3
-
VW GOLF GTI V
-
αν θες να μπαινεις συχνα πιστα τοτε το type-r ειναι μονοδρομος κατ εμε. Εμφανισιακα ειναι μετριο, αλλα οταν το οδηγεις ξεχνας τα παντα. Ασε που το στησιμο του και ο κινητηρας του ειναι ιδανικα για πιστα. Ειδικα ο κινητηρας το ξερεις οτι ειναι απο τα τελευταια ατμοσφαιρικα 2λιτρα επιδοσεων, με εξαιρεση το gt86. Με εκκεντοφορους και αγραφο τα ep3 εβλεπαν 240-250 αλογα. Δεν ειμαι σιγουρος αν και το fn2 τα κανει αυτα, αλλα σιγουρα θα προτιμουσα το fn2 και οχι το ep3.
Απο τα 3 ειναι το μονο που με σιγουρια δε θα σε απασχολησει στο συνεργειο, τα αλλα 2 εχουν ψιλοθεματακια. Επισης και σε καυσιμο ειναι πιο οικονομικο απο τα αλλα 2.
Γκολφ τουρμπο και πιστα δεν θα το εκανα εγω. Σιγουρα εχει πιο ουδετερο στησιμο και κανει για τη γυναικα, ομως για πιστα δεν θα το ηθελα. Σηκωνει και αλογα για πλακα λογω τουρμπο, αλλα σε συνεχομενη πιεση δε θα το ηθελα. Για καθημερινο σε φαναρια ομως εχει πολλη πλακα. Εχει και το πιο ομορφο-ελκυστικο εσωτερικο, βεβαια τα πλαστικα του μεσα, και γενικα η ποιοτητα δεν ειναι σε καμια περιπτωση αναλογη της ονομαστικης του αξιας. Ταμπλο που τριζει, χερουλια που ξεβαφουν και υφασματινες επενδυσεις που ξεκολανε ειναι δυστυχως πολυ πιθανο να συμβουν στα πρωτα μοντελα της 5ης γενιας. Ελπιζω να το διορθωσαν μετα.
Για το focus rs θα πω οτι αξιζει μονο αν εχεις 3-4 αυτοκινητο και το θες που και που για να κανεις την πλακα σου. Αν το χρησιμποιεις σαν καθημερινο θα ειναι πολυ πιο ακριβο σε κοστος χρησης σε σχεση με τα αλλα 2. Εχει και ασχημο εσωτερικο, απ εξω ειναι κουκλι. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο αυτο, (απο τα αλλα 2 εχω) οποτε δε μπορω να πω πολλα.
Οτι και να παρεις παντως, καλες βολτες!
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP