Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 435

Θέμα: M3,M5,335,535 απορίες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η supersprint βγαίνει γύρω στα 1200 ευρώ μαζί με ΦΠΑ, καινούργια και εδώ στην Ελλάδα.

Σε εξατμισά που ρώτησα μου ζήτησε 450 ευρώ.... για να φτιάξει δύο καζανάκια.

Και εχθές επισκέφθηκα, ένα παλληκάρι στο Κιλκίς που πουλάει ένα Μ5, και φοράει εξάτμιση χειροποίητη !!!!

Ο ήχος φοβερός !!! Στο κρύο ξεκίνημα κουνήθηκε όλη η πολυκατοικία!!! Όταν ζεστάθηκε, ήταν πολύ ήρεμο, υποφερτό. Κάναμε και βόλτα.... Από μέσα , με κλειστά τα διπλά τζάμια, ήταν πολύ καλό ακόμα και στην επιτάχυνση... Με ανοιχτά τζάμια μου φάνηκε αρκετά πιο έντονο το γουργουρητό . Με 140 cruising.... χωρίς φορτίο δλδ, σχεδόν μαμά...
    Με βύθισμα το γκαζιού, χαμηλές ταχύτητες και μεγάλη σχέση στο κιβώτιο.... έβγαζε ωραίο και δυνατό ήχο !!!!
    Κάποια στιγμή, ζήτησα να είμαι εκτός αυτοκινήτου και να περάσει από μπροστά μου για να το ακούσω από έξω εν κινήσει..... .
    Εξωπραγματικός ήχος, σαν να έριξε ο Δίας την οργή του ,,,, τρελός θόρυβος.... Πολύ θα τον ήθελα.... αλλά....
    Μάλλον θα ξυπνάει όλο το χωριό το πρωί και θα με βρίζουν όλοι....

Το αυτοκίνητο φορούσε αγωνιστικούς καταλύτες και εξάτμιση μέχρι πίσω τα τελικά.... Φυσικά θέλει και πρόγραμμα μιας και άναβε check engine...
    Ζητούσε 500 ευρώ για όλα.....

Σας πρήζω.... ίσως θέλω λίγο ήχο πλέον...
    Και αυτός ο μπάσος ήχος του παιδιού από το Κιλκίς ... ανάσταινε νεκρούς... (τύφλα να έχουν τα subaru)

2. The Following 11 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (02-10-15), chrisgiapz3 (02-10-15), diosak (02-10-15), giannis_compact (04-11-15), Leonidas_E39 (02-10-15), mark e92 (02-10-15), menios (02-10-15), mormon (02-10-15), scania124 (04-10-15), Vassilis ///M (02-10-15), zaharias (02-10-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP