Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: προγραμμα για bmw e36 325i

Προεπιλογή προγραμμα για bmw e36 325i

χαιρετω την ομορφη παρεα: αφού έχω τελειώσει με της βελτίωσης της περιφερειακές, με φιλτρο, εξατμιση χταποδια μ3 απο 321, και κοντο διαφορικο 3.73, τωρα μου εχει μεινη μονο το προγραμμα. αλλοι μου λενε για τον σαλια, και αλλοι μου λενε για τον σωκρατη, και εχω χασει την μπαλα...! θελω τα φωτα σας, και την γνωμη σας επι του θεματος παρακαλω πολυ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Θεωρώ ότι με τις βελτιώσεις που έχεις κάνει πρέπει το πρόγραμμα να σεταριστει στο δυναμόμετρο.
    Για τον σαλια έχω ακούσει θετικά σχόλια από πολλούς φίλους.

3. The Following User Says Thank You to BILLYS For This Useful Post:

κυριακος 325 (21-09-15)

Προεπιλογή

αφού έχω τελειώσει με το προγραμμα στον σωκρατη, με 195 τροχο, διαπιστώσαμε ότι ψηλά σφίγγει από εξατμιση, επειδη έχω αφήσει της μαμα σωληνες. μήπως γνωρίζει κανείς τη διαμετρο πρεπει να βαλω για να μην έχω θεμα, και να είναι εντάξη???

Προεπιλογή

Κανένας;

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μονος σου θα την φτιαξεις???Αν οχι,τοτε γιατι ρωτας?Σε οποιον εξατμισα επιλεξεις να πας,ξερει τι θα σου φτιαξει.....Παρε προσφορες και προχωρα....

Παρεπιπτοντως,195 τροχο με μονο χταποδια και προγραμμα,κατι δεν μου παει καλα.....Τεςπα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stunt Mike : 29-09-15 στις 23:23
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

60-62 εσωτερική.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PetrosD Εμφάνιση μηνυμάτων
    60-62 εσωτερική.
    Για μονη σωληνα μαλλον λες ετσι???Γιατι φοραει 2 53αρες απο την μανα του....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Προεπιλογή

43αρες φοράει απο την μανα του αν δεν κάνω λάθος!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονος σου θα την φτιαξεις???Αν οχι,τοτε γιατι ρωτας?Σε οποιον εξατμισα επιλεξεις να πας,ξερει τι θα σου φτιαξει.....Παρε προσφορες και προχωρα....

Παρεπιπτοντως,195 τροχο με μονο χταποδια και προγραμμα,κατι δεν μου παει καλα.....Τεςπα....
    μαμά μας εδειξε 165. με φίλτρο, προγραμμα, χταποδια μ3, και ενα καζανακι, εδειξε 195

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων

δεν θα την φτιαξω μονος μου, αλλά όπως άκουσα ότι τα bmw ειναι λίγο μυστήρια στις εξατμίσεις τους. οτι αν δεν είναι η σωστή διάμετρο, δεν θα βγάλει το μεγιστο τις αποδοσεις!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP