δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που οδήγησε Μ3 με 3.91 και ΝΑ μην συγκινήθηκε με τον τρόπο που γεμίζει την τρίτη του.
το 3.91 δεν είναι καθόλου δυσχρηστο. το μόνο του ελλάτωμα έχουμε πεί πολλές φορές ποιο είναι και αυτό ισχύει για τα smg. αυτά που λένε μερικοί το οτι το αμάξι γίνεται κουραστικό κτλ κτλ, είναι όλα πίπες. εγώ για παράδειγμα όταν βγήκα και εκανα τα πρώτα 2-3 χιλιόμετρα όταν έφυγα απο το συνεργείο, δεν κατάλαβα καμμία μα καμμία διαφορά. τη διαφορά την είδα με τον καιρό σε κάποια συγκεκριμένα μέρη όπου συνήθως πίεζα το αυτοκίνητο. εκεί που με το 3.62 έπρεπε να έχω πιο πολλά χιλιόμετρα για να μην μου κρεμάει το αμάξι στα μέσα της στροφής, με το 3.91 πήγαινα πιο χαλαρός και πιο στρωτός, χωρίς να φοβάμαι μην κρεμάσει απο δύναμη το αμάξι. τρίτες με 60 και πανηγύρι.
αν πραγματικά θέλεις να κάνεις το αμάξι ελαφρώς πιο νευρικό, σίγουρα είναι το καλύτερο μπάξιμο παρά να ασχοληθείς με προγράμματα και επεμβάσεις στο μοτέρ. είναι ένα μπάξιμο που θα σου δώσει σίγουρο αποτέλεσμα και το βγάζεις ότι ώρα θέλεις.
προσωπικά θεωρώ πως το 3.91 ήταν ίσως το καλύτερο μπαξιμο που είχε το δικό μου αυτοκίνητο.

Απάντηση με παράθεση