Leonidas_E39 (01-08-15), pilot (24-07-15), zaharias (24-07-15)
zaharias (24-07-15)
Ολα θα εξαρτηθούν, απο το συνολικό ποσό, που θα θέλουν να εισπράξουν και βέβαια σε συνάρτηση με την αύξηση των τελών κυκλοφορίας (συμπεριλαμβανομένων και των αυτοκίνητων, με σημερινά μηδενικά τέλη ).
![]()
Κάτι πήρε το αυτί μου χθές βράδυ, στις ειδήσεις των 9 αλλά δεν ήμουν μπροστά στην TV και δεν το παρακολούθησα.
Σήμερα όμως το διάβασα...
https://www.protothema.gr/economy/ar...i-pote-meiosi/
Καλά κρασά !
Αλήθεια, τα αγροτικά πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας ;;;
Kάτι τέτοιο https://www.car.gr/classifieds/vans/view/1315143/ ας πούμε πληρώνει ;
Οταν λες αγροτικα?
Σαν επαγγελματικο θεωρειται φορτηγο και πληρωνει με βαση το ωφελιμο (η το μικτο. Με κατι τετοιο τες πα).
Τεκμηριο δεν εχει, ουτε φορο πολυτελειας.
Αντιθετως το κοστος αγορας του ειναι εξοδο, οπως και η συντηρηση του.
Κατι ειχε ακουστει καποια στιγμη για τα τετραπορτα οτι θα τα αντιμετωπισουν σαν επιβατικα και γω δεν ξερω τι. Δεν εφαρμοστηκε κατι τετοιο.
Σαν αγροτικο δεν κατεω.
scania124 (26-09-15)
Οχι δεν πληρωνει οταν ειναι αγροτικο. Εγω εχω 4 αγροτικά και τα 4 πανε γ@μιντας
ηδη τα εξοδα τους ειναι αρκετα.
δεν μιλαμε μονο για τα τελη κυκλοφοριας και την ασφαλεια.
ενα οχημα εχει συντηρηση. και οταν ειναι της δουλειας, δεν μπορεις να το αμελησεις.
αυτοι εκει στο υπουργειο ειναι ασχετοι εντελως, τα ποιο πολλα ειναι βουτυροπαιδα, τα χερακια τους ειναι με γαλακτωμα.
Που ξερουν οτι αν δεν παει το αυτοκινητο στην ωρα που πρεπει να κατεβασει προιοντα και φρουτα ο επαγγελματιας χανει εισοδημα.
Εδω μενει 1 μερα το αμαξι συνεργειο για σερβις και δεν γινεται, πρεπει να τελιωνει. Χρειαζεται..
αμα ειναι να πληρωσουμε και φορο πολυτελειας για το οχημα που βγαζει λεφτα τι να πω, θα χασω πασα ιδεα.
ενα οχημα οταν ειναι στην αδεια αγροτικο ειναι για να μεταφερει αγροτικά προιοντα.
οπως και το επαγγελματικό.
Εχουμε μπερδεψει τι ειναι πολυτελεια σε αυτη τη χωρα.
Και το Amarok αγροτικό όχημα ειναι. Δεν εχει να κανει. Αν και το συγκεκριμενο οχημα ζητημα να αποτελει το 5% τον επαγγελματικόν οχηματον στο χωρο αυτο.
Ενας που ειναι απ την Αθηνα και παιρνει αμαροκ ας πουμε μπορει να το βγαλει κανονικη αδεια. εκει θα πληρωσει κανονικά οτι αναλογει.
Για να βγαλεις αδεια αγροτικου πρεπει να δηλωνεις κανονικά δήλωση καλλιεργειας και θέλει συγκεκριμενο αριθμό στρεμμάτων για να πάρεις άδεια για αγροτικό.
chrisgiapz3 (27-09-15), katsaraios (26-09-15), Konstantinos E60 (26-09-15), pilot (26-09-15), VanVIC (26-09-15)
Αφού έδωσαν κίνητρο να αγοράσουν ακριβά αμάξια δήθεν φιλικά στο περιβαλλον, τώρα θα πέσει πέλεκυς.
Χιλιοπαιγμένο το έργο.
Δυστυχώς βλέπω οτι έχουν πολλές κ@υλες. Τους έχω ικανούς να λέει π.χ. πέντε η τρόικα και αυτοί δέκα. Χαλαρά.
Πρεπει να φτωχύνουν ΟΛΟΙ. Αυτό είναι το μότο τους.