Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: Σεβασμος στα Cayenne . . .

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τους ψαχνω κατι τετοιους!!!!!!1
    εγω τακτοποιησει κανα δυο με αρκετες σφαλιαρομπουνιες......
    ειμαι ετοιμος παντα για παρεξηγηση.....
    Καλος μαγκακος εισαι κι εσυ ετσι;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Antonis_Spartan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει τετοιος κοσμος και καμια φορα και με ///Μ .....
    Δυστηχως..
    Μ αρεσε το καμμια φορα! Δε λες οτι η "καμμια φορα" ειναι σχεδον οι μισοι; Εχω τετοιες εμπειριες ειτε με το Ε30 ειτε παλιοτερα με μη BMW αμαξι.Οχι οτι ειναι ολοι ετσι,αλλα για πολλους BMWακηδες η μαγκια μαγκια ειτε με Μ ειτε με απλο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spyros75 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτος που εγραψε το αρθρο μαλλον βλεπει πολλες ταινιες...
    Μπα,μην το λες! Μου σκασε τυπας με Ε36αρι οπλο στην μουρη επειδη πεταχτηκε απο κοκκινο και τον ρωτησα "αν ειχε κοκκινα στο χωριο του"!
    Αυτο πριν 10 χρονια και ηταν ατυχη στιγμη.Μ εχε πιασει νευρικο γελιο.
    Αλλα συναιβει στην Αθηνα.Μετα απ αυτο βεβαια πολλα εγιναν γενικα.
    Θυμαστε πχ το σκηνικο με την μηχανη και τον τυπο που πυροβολησε τον συνεπιβατη καποιου; Παιζουν αυτα περισσοτερο απ οσο νομιζουμε...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσοχη παιδια στους τσαμπουκαδες στο δρομο.
    Μπορει να βρεθειτε απεναντυ σε κανενα ψευτομαγκα με κουμπουρι που να σας σημαδευει.........
    Εκει θα το ξανασκεφτειτε ΠΟΛΥ σοβαρα.
    Προσοχη,δε ξερεις τι βλαμενος μπορει να ειναι ο αλλος που οδηγει σαν καννιβαλος
    για την ψυχραιμη ματια!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά, θεωρώ ότι η απάντηση σε προσβολές από ανθρωποειδή που όλη τους η ζωή είναι να το παίζουν νταήδες, ή να προσπαθούν να επιβάλλουν την (υποτιθέμενη) δύναμή τους στους τρίτους, είναι ανούσια και λανθασμένη.

Στη βία, είτε λεκτική, είτε σωματική, είτε ψυχολογική, δεν απαντάς με βία και αν το κάνεις, πρέπει να ξέρεις πως αμέσως χάνεις το μεγαλύτερο μέρος του δικαίου σου και ρισκάρεις για ψευτομαγκιές, πράγματα πολύ σπουδαιότερα. Από εκεί και πέρα, όλοι μας έχουμε τσακωθεί και πιο άσχημα και έχουμε παρεκτραπεί κάποιες φορές, κάτι που είναι φυσιολογικό σε μεγάλο βαθμό. αφού ο άνθρωπος εκτός από τα νοητικά και τα θυμοειδή μέρη, έχει και τα άλογα (όπως έλεγε και ο Πλάτων). Το θέμα είναι, η αντιμετώπιση αυτή να μην χρησιμοποιείται τακτικά και να μην αποτελεί το βασικό τρόπο απάντησής μας, διότι τότε δεν απέχουμε και πολύ από αυτά που κατηγορούμε.
    Ωραιος και ψυχραιμος! Πολυ ευστοχο το ποστ σου και ευχομαι να σκεφτονται πολλοι ανθρωποι στο δρομο ετσι!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο xxxvagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τουλαχιστον τωρα που ειμαι 21 ετσι σκεφτομαι...και ελπιζω να μην αλλαζει αυτο
    Νταξει,δεν σε υποτιμω λογω ηλικιας,αλλα θα μεγαλωσεις και πιστεψε με το λεω πολυ πολυ καλοπροαιρετα.Στα 21 μου κι εγω ετσι σκεφτομουν.

Και τελειωνοντας μιας που σας τα επρηξα θα θελα να πω πως τα βλεπω εγω τα πραγματα.Καθημερινα προσπαθω για εναν στοχο.Να μαι ηρεμος οσο γινεται.
    Μισω τις φωνες,μισω τα νταιλικια και το να τσακωνομαι με τον καθε τυχαιο αμορφωτο μαγκακο στο δρομο η εστω τον καθε μορφωμενο χωρις παιδεια.
    Στοχος μου ειναι να περασω καλα,ν ακουσω την μουσικη μου,να κανω τις μαλακιουλες με το Ε30,να κανω μια καλη διαδρομη,να φτασω με ασφαλεια σπιτι μου ή οπου πηγαινω και να μην εχω νευρα ειτε πριν ειτε αφου οδηγησω.
    Το αγχος και τα νευρα μας εχουν φαει την ζωη εδω στην Αθηνα.
    Νοιωθω οτι ως υπευθυνος για τον εαυτο μου πρεπει να με διαφυλαξω.
    Και πρεπει να κανω την διαφορα οσο μπορω τεσπα.
    Ξερω οτι και οι περισσοτεροι απο σας με ΒΜW η μη αυτο επιθυμουν.
    Ξερω οτι οσοι καθονται στην ουρα να στριψουν σ ενα φαναρι 10' και βλεπουν σε καθε πρασινο να χωνονται πανταχωθεν διαφοροι την τελ στιγμη αγανακτουν,αλλα απλα κανουμε υπομονη.Οσες φορες δεν το εκανα και βρεθηκα εγω ο βλακας που χωνεται το μετανοιωσα γιατι απο πισω ηταν η "μανα" μου,η "αδερφη" μου,ο "πατερας" μου,ο "παππους" μου και τεσπα καταλαβαινετε τι εννοω.Ανθρωποι που απλα εκανα υπομονη για να περασουν επιτελους νομιμα το εκαστοτε φαναρι.
    Υπομονη και ψυχραιμια λοιπον.Δεν θα χασετε τιποτα ετσι.
    Ν.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Fad3In For This Useful Post:

BILL007 (20-05-10), Driver M (20-05-10), manos///3 (20-05-10), Κωνσταντίνος (20-05-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP