Και τα δάνεια του εξωτερικού ποιος τα αποπληρωνει;
Το γιατρό, το δικηγόρο, το λογιστή, τον έμπορο, το βιοτεχνη, το φούρναρη, τον κρεοπώλη, τον καφετζη, τον ταξιτζή, τον εστιατορα, τον αρχιτέκτονα, το ζαχαροπλάστη,τον οικοδομο, το μεταφορέα, τον ψαρά, τον περιπτερά, τον υδραυλικο, τον ηλεκτρολόγο,το βιβλιοπωλη και χίλιους δυο ακόμα, πως τους πλήρωνει το Δημόσιο;
NassosMan (24-04-16)
Aπο τα εσοδα(φορους) του κρατους.
Εγω μιλαω για επιχειρησεις μικρες που εχουν μεγαλο ή αποκλειστικο πελατολογιο το δημοσιο. Αλλα και ιδιωτες επαγγελματιες οπως δικηγοροι, μηχανικοι, κλπ.
Επισης μεγαλοι ομιλοι και εταιρειες που πουλουσαν πατσαβουρια για διαμαντια στο δημοσιο(πχ ISDN μοντεμ στην εποχη που ολοι στον κοσμο βαζανε dsl)
ΦΙΛΕ SORRY αλλα δεν νομιζω οτι καταλαβαινεις ακομα την εποχη μας.Με πολυ συμπαθεια παντα φυσικα . Σου αναφερω το τι γινεται τωρα και εσυ μου μιλας για τα χρονια της παχιας αγελαδας. ΤΩΡΑ τι γινεται ,τωρα.Δανειζεται το κρατος για να πληρωσει τα παλια ,και πληρωνει και κουτσουρεμενους μισθους και συνταξης.να τονισω οτι .
1. για ενα περιεργο λογο οι κρατικοδιαιτοι πληρωνονται πολυ παραπανω απο τον ιδιωτικο τομεα.ποτε θα εξισωθει η διαφορα ?????????
2.το δημοσιο σπανια δινει πλεον προμηθειες και αυτες με το σταγονομετρο.οι εταιρειες με αποκλειστικο πελατη το δημοσιο εξαφανιστηκαν αν δεν το προσεξες.
3.το δημοσιο δεν πληρωνει ενω ζητα τους φορους σαν να εχει πληρωσει
4.το κρατος καταχραζεται ευροπαικους πορους για να βγαλει μισθους και συνταξης βλεπε ευροπαικες αγροτικες επιδοτησεις που οι αγροτες δεν πληρωθηκαν απο περυσι .το συνολο αυτων μιλαμε
5.υπερφορολογει και καταστρεφει τον ιδιωτικο τομεα ενω εξακολουθει να κρατα σε λειτουργεια φορεις που δεν εχουν κανενα αντικειμενο,
ΠΩΣ λοιπον το δημοσιο συντηρει το ιδιωτικο τομεα???????????????/
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Η αλήθεια είναι ότι δεν τους καίγεται καρφί για τους 450 τής ηλεκτρονικής. Της καθαρηστριες τις κάνανε σημαία του αγώνα. Την δε ΕΡΤ που δεν βλέπεται, ακόμα πιο πολύ, και πληρωνε μ@λ@κ@, κοροιδο επαγγελματία κλέφτη, φοροφυγα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
vagmag (23-04-16)
Κοινώς... και κερατάς και δαρμενος που λένε...... Ελλάδα καληνύχτα και τα παιδιά σου στη Βουλγαρία να κάνουν άλλους μάγκες
Πάμε για τέταρτο;
Στα 4 που λέει κ ο κατακαημένος..
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Θέλω να κραζω το γείτονα μου επίσης, το μέγα αριστερό(ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΣΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ) που όταν πήγα να του κόψω απόδειξη επαναστατησε μην τυχόν και πληρώσει ΦΠΑ. Εεεεεεεε μια ζωή κρατικοδιαιτος αυτοί εξερουνται. Στα πούπουλα ακόμα και τωρα στο Παρά ένα δεν αλλάζει συνήθεια
Εγώ όμως είμαι φοροφυγας γιατί τα περνώ μαύρα όπως με κατηγόρησε προ μιας ώρας. Ρε κάτι μυαλά !!!!!!! Αυτός δεν πληρώνει ΦΠΑ εγώ του φταιω
ghost-rider (24-04-16), mikegr (24-04-16), NassosMan (24-04-16)
Είχε και απαίτηση, να συμπληρώσω, να το μοιραστούμε το ΦΠΑ τώρα που είναι κρίση. Άκου ρε κάτι μυαλά κρατικοδιαιτα
Ποιοι ειναι ομως αυτοι που πληρωνονται παραπανω? Οι Βουλευτες?
Τα προγραμματα 6μηνης πληρους απασχολησης ασ πουμε αμοιβονται με 492 μηνιαιως.
Το δημοσιο για να λειτουργησει χρειαζεται προμηθειες: Απο χαρτι Α4 μεχρι λάστιχα για τα οχηματα κλπ. Οι εταιρειες που τα παιρνουν απο το δημοσιο ζουν και βασιλευουν, λογω και της πολυπλοκοτητας λειτουργιας του. Μερικες μαλιστα μονοπολουν.
Οι αγροτικες επενδυσεις καταχραστηκαν και απο τους αγροτες. Πηραν λεφτα για αλλαγη καλλιεργειας και ανοιξαν καφενεια και μαγαζια. Ω, τι περιεργο και πρωτοφανες. Το 1950 κατα το σχεδιο Μαρσαλ οι Αμερικανοι εδωσαν δανεια στις μεγαλυτερες τοτε επιχειρησεις για αναπτυξη και επεκταση με εξευτελιστικο 1% και αυτοι τα εβαλαν στην Ελβετια με 21% επιτοκιο.
Στο 5ο συμφωνω. Η τωρινη κυβερνηση δεν προτιθεται να μειωσει το δημοσιο παρα εχει σχεδιο εξοντωσης μικροεπιχειρηματιων.