Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

χιλιάδες είναι οι Έλληνες συνταξιούχοι, που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, λόγω των «στενεμένων» δημόσιων οικονομικών, που οδηγούν σε μεγάλες αργοπορίες καταβολής των εφάπαξ.
    Περιμενοντας πολλααα χρονια να παρουν το εφ απαξ // ξερω περιπτωσεις που περιμενουν τα 2πλα χρονια..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ θα ήθελα κάποιος να μου κάνει ανάλυση των παραπάνω ποσών !
    Τι ωραίος συντελεστής αυτός ο 216% , με τον οποίο πολλαπλασιάζονται όλα !

Από αναλογιστική μελέτη είναι .... Φαντάζομαι !

Πάντως δεν ξέρω γιατί την εν λόγω κυρία , ο πεθερός μου στα 52 του πήρε επίσης 70.000 ευρώ εφάπαξ , κάτι εξτραδακια πήραν οι δυο κόρες του , κ η σύνταξη άγγιξε τρέλα νούμερα !
    Επίσης η πεθερά μου στα 43 , πήρε εφάπαξ ... Δεν ξέρω ποσο , αλλά η σύνταξη της που θεωρούνταν μειωμένη , κ μετά τις μειώσεις των τελευταίων ετών ... Είναι 900 ευρώ !
    Δεν μπορώ να φανταστώ, πιο ασφαλιστικό σύστημα μπορεί να υποστηρίξει να κάνει κρατήσεις για 20-30 χρόνια εργασίας κ να μπορεί να δώσει 40 χρόνια συντάξεις , με αρκετά υψηλά ποσά , καθώς κ εφάπαξ .

Ούτε του ΟΑΕΕ δεν βγαίνουν τα νούμερα !
    Ούτε του ΟΓΑ !
    Ποσο μάλλον των καλών ταμείων τύπου ΟΤΕ ( ταποτε ), ΔΕΗ κλπ

τελος πάντων , δεν ξέρω αν αποτέλεσε εξαίρεση ή όχι το δικό της εφάπαξ σε χρονοδιαγράμματα , αλλά η χώρα έχει κάνει στάση πληρωμών σε τόσους ιδιώτες , κάποιοι δεν έχουν πάρει επιστροφές φόρων , επιστροφές ΦΠΑ , κάποιο επιδόματα, κάποιοι φάρμακα κλπ κλπ ... Αλλά εμάς προτεραιότητα ήταν τα εφάπαξ γενικότερα !

3. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (20-09-15), GEORGE BMW 316ci (20-09-15), ghost-rider (19-09-15), LEONIDASKAL (16-11-15), Panmilios (30-09-15), Thomelef (21-09-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP