Αρχικό μήνυμα απο
gyiama
να πω και γω την άποψη μου σε ότι αφορά μόνο την ποιότητα κατασκευής σε Ferrari r8 και get μιας και δεν έχω οδηγήσει κάποιο απ αυτά αλλά έχω περιεργαστει-δουλέψει σ αυτά τα 3. Η Ferrari έχει ίσως κατ έμε την χειρότερη ποιότητα κατασκευής απ όλα.δεν μιλάω μηχανικά αλλά σαν ποιότητα υλικών συναρμογής,εσωτερικού,φανά ρια κλπ.ποιοτητα fiat pundo κυριολεκτικά όμως. (Μιλάω για 360 και 430 ) απαράδεκτη για ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας . Το r8 τπτ το φοβερό,κλασικό Audi.καλη ποιότητα καλά υλικά.το Gtr 2011 καλό μεν αλλά όχι και αμάν ποιοτικά.ωραια υλικά άλλα έβγαζε το κάτι φθηνό.Gtr 2013 μακραν το καλύτερο από τα 3.βελτιωμενο παντού και παρά πολύ προσεγμένο σε όλα του.παρα πολύ καλά υλικά παρά πολύ καλή συναρμογή πλαστικών λαμαρίνας κλπ.προσωπικα μετά απ αυτά που είδα στα δυο Ferrari πραγματικά και να είχα τα χρήματα να το αποκτήσω θα τα απέκλεια. Θεωρώ ότι οκ καλό το γκάζι καλό το κράτημα ο ήχος όλα αλλά αν είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο αυτής της χρηματικής αξίας να εχει τέτοια ποιότητα κατασκευής!
Υγ μιλάω μόνο από άποψη κατασκευής και όχι οδηγικής απόλαυσης κλπ μιας και δεν έχω καμία εμπειρία