Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο topmar Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ κάνω 10-12.000 ΚΜ χρόνο μόνο πλέον....

Εσύ, σύμφωνα με αυτά τα ΚΜ που κάνεις, να υπολογίζεις αλλαγή λαδιών κάθε χρόνο και σέρβις κάθε 2-2,5 χρόνια.....

Εάν αντέχει η τσέπη σου, πάρε το 23d ή ακόμα καλύτερα το 25d.....εάν είσαι συντηρητικός οδηγός, και με το 20d βολεύεσαι.... Βενζίνη δεν θα σου συνιστούσα, με τόσα ΚΜ το χρόνο που θα κάνεις, θα το μετανιώσεις....

Ότι άλλο θες, με τηλέφωνο (πμ)....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 3G
τόσο αραιά τα service?? εντύπωση μου κάνει...
Το 23d ή το 25d προφανώς θα είναι ακόμη πιο δυνατά και θα τα ήθελα, αλλά όλοι κάπου βάζουμε ένα ταβάνι στο πόσα διαθέτουμε για κάτι. Τα χρήματα μπορεί να τα έχω και για αυτά, αλλά κάπου λέω "δεν δίνω πάνω από τόσα για αμάξι". Ήδη τα χρήματα για το 20d μου φαίνονται πάρα πολλά για αμάξι. Δεν σου κρύβω ότι εάν υπήρχε το νέο Χ1 σε μεταχειρισμένο θα το έψαχνα πολύ. Εάν το αμάξι δεν έχει πρόβλημα δεν βρίσκω λόγο να μην το πάρεις σε πολύ καλύτερη τιμή μεταχειρισμένο. Και το αμάξι που έχω τώρα (Toyota Corolla 2006) το πήρα μεταχειρισμένο 3ετίας στα μισά λεφτά από την αρχική του και για 6 χρόνια μου έκανε τη δουλειά μου μια χαρά. Αλλά πλέον έχω 2 ακόμη μικρά τερατάκια και χρειάζομαι μεγαλύτερο και καλύτερο αμάξι...Και φυσικά και σαν οδηγός θέλω το κάτι παραπάνω πια...