Σωστα καταλαβες Νασο.
Εγω πριν δυο καλοκαίρια ειχα θεμα και όλα τα συμπτωματα γιααντλία (λαμπακι, εβγαζε τις ταχυτητες κλπ). Ακομα και το διαγνωστικο εβγαζε βλαβη "hydraulic pump pressure"
Αν και εκανα οτι ηταν δυνατόν (ελεγξα και αλλαξα τα πάντα) μπας και δεν ειχα θεμα με την αντλια, το προβλημα συνεχιζόταν.
Ομως, σε ζωντανη μέτρηση το διαγνωστικό εδειχνε ότι η αντλια μου είχε τη σωστη πίεση. Ετσι καταλαβα ότι μαλλον ο αισθητηρας θερμοκρασιας της αντλίας είχε προβλημα.
Εβαλα την αντισταση, και απο τότε δεν έχω κανενα θεμα. Προτήμησα να κοροιδευω έγω την αντλια, παρα να με κοροιδευει αυτή.
Ακομη και τον περασμενο Ιουλιο που έκανα σε 42 βαθμους track day για να δοκιμασω ελατηρια δεν είχα θεμα.
Ειχα σε καποια φαση λαμπάκι smg - ενδειξη ότι ζεσταθηκε- όμως δεν μου εβγαζε ταχυτητες και να κανει τα δικά του.
Απο τότε δεν πιστευω οτι η αντλια των SMG είναι το πρόβλημα. Δεν έχω ακουσει ποτε μια αντλια να χανει για παραδειγμα λάδια και να μην κρατάει πίεση.
Εγω νομίζω ότι καποιος απο τους 18 αισθητηρες που φευγουν απ την αντλια και καταλήγουν στην ecu του smg συνήθως πρεπει να είναι το πρόβλημα.
Ομως κανενα διαγνωστικό δεν τα βρισκει αυτά, και για αυτό το λόγο όλα βγαζουν το κλασικό "hydraulic pump pressure" και όλοι πάμε για αντλια.
Εαν στο αμαξι του Στελιου, μια μετρηση δείχει ότι η αντλια εχει πανω απο 57 bar πιεσης (νομιζω) θα του ελεγα να δοκίμαζε να εβρισκε μια εστω δανεική καλωδίωση απο αντλία σε μονάδα smg απο αλλο αμαξι και να την εβαζε στο δικό του να δούμε τι αποτέλεσμα θα είχε.