Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 435

Θέμα: M3,M5,335,535 απορίες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    04-01-10
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    3.122
    Thanked
    7411
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χριστοφορε απ οτι καταλαβαινω βαζεις μια αντισταση και αλλαζεις το σημα του θερμοστοιχειου της αντλιας, ετσι ωστε να μην παρουσιαζει τις οποιες δυσλειτουργιες η αντλια σε ζεστες μερες ή σε οδηγηση στην πολη οπου λογω ανεπαρκους ροης αερα προς την αντλια η θερμοκρασια ειναι υψηλη. Καλο mod για οποιον εχει θεματα κατα την οδηγηση με θερμοκρασια, απλα ομως κοροιδευεις ενα input προς την ecu, δεν ειναι τροπος για να προστατεψεις την αντλια σου απο τον κινδυνο να τα παιξει.....??
    Σωστα καταλαβες Νασο.

    Εγω πριν δυο καλοκαίρια ειχα θεμα και όλα τα συμπτωματα για αντλία (λαμπακι, εβγαζε τις ταχυτητες κλπ). Ακομα και το διαγνωστικο εβγαζε βλαβη "hydraulic pump pressure"

    Αν και εκανα οτι ηταν δυνατόν (ελεγξα και αλλαξα τα πάντα) μπας και δεν ειχα θεμα με την αντλια, το προβλημα συνεχιζόταν.
    Ομως, σε ζωντανη μέτρηση το διαγνωστικό εδειχνε ότι η αντλια μου είχε τη σωστη πίεση. Ετσι καταλαβα ότι μαλλον ο αισθητηρας θερμοκρασιας της αντλίας είχε προβλημα.
    Εβαλα την αντισταση, και απο τότε δεν έχω κανενα θεμα. Προτήμησα να κοροιδευω έγω την αντλια, παρα να με κοροιδευει αυτή.

    Ακομη και τον περασμενο Ιουλιο που έκανα σε 42 βαθμους track day για να δοκιμασω ελατηρια δεν είχα θεμα.
    Ειχα σε καποια φαση λαμπάκι smg - ενδειξη ότι ζεσταθηκε- όμως δεν μου εβγαζε ταχυτητες και να κανει τα δικά του.

    Απο τότε δεν πιστευω οτι η αντλια των SMG είναι το πρόβλημα. Δεν έχω ακουσει ποτε μια αντλια να χανει για παραδειγμα λάδια και να μην κρατάει πίεση.
    Εγω νομίζω ότι καποιος απο τους 18 αισθητηρες που φευγουν απ την αντλια και καταλήγουν στην ecu του smg συνήθως πρεπει να είναι το πρόβλημα.
    Ομως κανενα διαγνωστικό δεν τα βρισκει αυτά, και για αυτό το λόγο όλα βγαζουν το κλασικό "hydraulic pump pressure" και όλοι πάμε για αντλια.

    Εαν στο αμαξι του Στελιου, μια μετρηση δείχει ότι η αντλια εχει πανω απο 57 bar πιεσης (νομιζω) θα του ελεγα να δοκίμαζε να εβρισκε μια εστω δανεική καλωδίωση απο αντλία σε μονάδα smg απο αλλο αμαξι και να την εβαζε στο δικό του να δούμε τι αποτέλεσμα θα είχε.
    M3 CSL

  2. The Following 9 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

    A8hnaios (13-09-15), EVERGET (13-09-15), Kazakos Garage (13-09-15), Leonidas_E39 (13-09-15), nikos valvetronic (13-09-15), pilot (13-09-15), steliosm46 (13-09-15), vagmag (13-09-15), zaharias (13-09-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP