Μας τα λες μπερδεμένα....
Μ43 δεν είναι σίγουρα.
Κάτι που αναφέρεις για valvetronik....??
Και τέλος αν είναι έτσι να κοιτάξετε και την φλαντζα του ψευτοκαπακου για λάδια στον δεύτερο και τρίτο πολλαπλασιαστη....
το μπερδεψατε το πραμα.......Ν43 φοραει.....Ε90 ειναι.![]()
Εγω που είχα θέμα με το ρελαντί ήταν αισθητήρας στροφάλου. Πάντως ελπίζω να βρεθεί γρήγορα και ανέξοδα
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
kerk (20-09-15)
Τώρα ξαναδιαβασα το αρχικό ποστ.
Κάνε οτι σου έγραψα στην αρχή.
Δεν έχουν σχέση τα υπολοιπα που αναφέρονται εδώ.
Αν ....θες!
kerk (20-09-15)
προς το παρον αλλαξαμε ολους τους πολλαπλασιαστες και βαλαμε και καινουρια μπουζι.
την δευτερα θα το παω να κανουμε τραμπα το δευτερο με το πρωτο μπεκ, για να δουμε αν θα βγαλει check engine στον πρωτο κυλινδρο αρα χαλασμενο μπεκ.κατα τον ελεγχο ειδαμε οτι το δευτερο μπεκ εχει διαφορετικο χρωμα απο τα αλλα τρια. αΡα καποια στιγμη το εχουν αλλαξει.
ολα τα σερβις ειχαν γινει σε πολυ μεγαλη αντιπροσωπια της Αθηνας και δεν ειχαν αλλαξει μπουζι μεχρι τα 110 που το αγορασα εγω.....ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ!!!
να σας πω ακομα οτι μετα την αλλαγη μπουζι το αυτοκινητο πεταει. ειναι αυτοματο και οταν κανω προσπεραση αρκει ενα μικρο πατημα παραπανω στο γκαζι και απογειωνετε σε σχεση με πριν.
το ρεταρισμα γινετε οταν το βαζω το πρωι μπροστα. ξεκιναει με 1100 στροφες και 10 δευτερολεπτα μετα πεφτει στις 850 και τρεμει. μολις ζεσταθει και μετα δουλευει σαν ραπτομηχανη!! οσο χειμωνιαζει και αρχισουν τα κρυα μου ειπαν οτι η κατασταση θα επιδεινωθει.
vacuum leak?