Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: Αξιοπιστία, κόστος συντήρησης, κατανάλωση και επιδόσεις σε Χ1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να ξέρω ότι δεν θα τρέχω στα συνεργεία. Προέρχομαι από toyota και παλιότερα ιαπωνικό nissan και δεν ξέρω τι θα πει βλάβη. Κάποιοι "ιαπωνόφιλοι" μου λένε για μεμονωμένες περιπτώσεις προβληματικών bmw και με προβλημάτισαν, γι' αυτό ρώτησα επίμονα. Επίσης, το αμάξι (το 20d που θα ήθελα...) είναι ακριβό στην αρχική του τιμή (43k, ενώ το απερχόμενο ξεκινούσε από 35k!!!) και ακόμη και αν μου κάνουν μια γενναία έκπτωση και κρατήσουν και αυτό που έχω, για να πετύχω καλύτερη τιμή, θέλω τουλάχιστον να ξέρω ότι θα "περιοριστώ" στα κερατιάτικα της φορολογίας και όχι σε προβλήματα...

spyrosK : επειδή αυτό θα είναι το πρώτο πραγματικά καλό αμάξι που θα πάρω θέλω κι εγώ να με καλύπτει απόλυτα, αλλά κάπου βάζω κι ένα όριο στα χρήματα που θα διαθέσω. Αρχικά, είχα πει μέχρι 30k, μετά όταν είδα τη νέα Χ1 σκέφτηκα ότι μου αρέσει πάρα πολύ το αμάξι και με τα 190 άλογα της 20d πραγματικά θα κινούμαι με απόλυτη άνεση και ασφάλεια, άντε να δώσω κάτι παραπάνω...αλλά πόσα παραπάνω να το τραβήξω;
    Αν και έχω τα χρήματα, γενικά δεν είμαι της άποψης "δώσε μια περιουσία για αυτοκίνητο". Εάν με απόσυρση, έκπτωση και κρατώντας και το δικό μου αμάξι (3k μου είπαν...) η τιμή πέσει στα 35k θα το σκεφτώ σοβαρά...Για παραπάνω μου φαίνονται πολλά και ή θα συμβιβαστώ με τα 150 άλογα της 18d ή θα ψάξω για άλλη επιλογή...

Alex προφανώς δε θα με χάλαγε και ο μεγαλύτερος κινητήρας αλλά με αρχική 46k δεν αποτελεί επιλογή για μένα. Είναι πάρα πολλά λεφτά.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να συμβιβαστώ εύκολα και με την απερχόμενη Χ1 (σε μεταχειρισμένη...) η οποία μου φάνηκε σχετικά μικρή σε χώρους και στην καμπίνα και στο πορτ παγκάζ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The_Emperor : 11-09-15 στις 09:32

2. The Following 2 Users Say Thank You to The_Emperor For This Useful Post:

diosak (11-09-15), Ptboul (11-09-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP