Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: run flat

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα μου επιτρέψετε να εχω διαφορετική άποψη για τα Continental Sport Contact 5. Τα φορούσα σε συμβατικά (όχι SSR-Runflat) σε διάσταση 225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω και μέσα σε έναν χρόνο και περίπου 12.000 km,τα πισω είχαν γίνει σχεδόν slick. Η συμπεριφορά τους μέχρι τα τελευταία τους δεν ήταν κακή (αν και στο βρεγμένο θεωρώ ότι ο προκάτοχος τους SC3 ήταν καλύτερος),αλλά η φθορά τους (wear) ήταν απογοητευτική.
    Παραδόξως,λόγω μάρκας,τα πούλησα και σε καλή τιμή μάλιστα και στη συνέχεια τοποθέτησα (πάλι σε συμβατικά) τα επιεικώς μέτρια Pirelli PZero Nero GT. Πολύ στρογγυλό στις αντιδράσεις του λάστιχο, καθόλου σπορ και με υψηλό θόρυβο κύλισης μετά τα πρώτα 4-5000 km.
    Εδώ και δύο μήνες φοράω τα Vredestein Ultrac Vorti στις παραπάνω διαστάσεις
    και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σπορτίφ,άνετο και ήσυχο ελαστικό τουλάχιστον στο στεγνό,γιατί ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει σε βρεγμένο.
    Γενικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα Vredestein (στο ΜΙΝΙ μου φοράω τα Ultrac Sessanta, με αντίστοιχα καλή εμπειρία μέχρι τωρα και αξιοσημείωτη αντοχή,ακόμα και μετά από trackday στις Σέρρες), ενώ και από διεθνή tyre reviews που εχω διαβάσει συνεργάζονται πολύ καλά με τα BMW.

2. The Following 3 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

Alex_ (06-09-15), BILL007 (07-09-15), dreamer (07-09-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP