-
Αυτο με τα ντουμανια καπνους είναι συχνο θέαμα για όσους μένουν Αθήνα χρόνια τώρα.Απλά το βλέπαμε μόνο στα ταξί που ήταν πετρελαιοκίνητα,πλέον που επιτρέται σε όλους το βλέπουμε και στα άλλα ΙΧ,προχτές συγκεκριμένα είδα μια σειρά ένα πετρέλαιο άσπρη ο προφυλακτήρας είχε γίνει κατάμαυρος και πίσω έβγαινε τρελό ντουμάνι.
Πιστεύω οτι ήταν πολύ κακή ιδέα να επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση εντός Αθήνας γιατί μπορει απο θέμα διοξειδίου του άνθρακα να εχουν χαμηλές εκπομπές,όμως τα μικροσωματίδια που βγάζουν είναι πολύ χειρότερα.Αν συνυπολογίσουμε τους ανυπαρκτους ελεγχους και το παρα πολυ κακο πετρέλαιο κίνησης (πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε θείο) στην Ελλάδα το πρόβλημα θα λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις τα επόμενα χρόνια.
Να και κάτι σχετικό προς τα εκει πρέπει να κινηθεί και το Ελληνικό κράτος αν και δε παράγουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλα εντάξει
https://www.caranddriver.gr/article....&pubid=7400022
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Libanner : 01-09-15 στις 14:57
-
The Following 3 Users Say Thank You to Libanner For This Useful Post:
BILL007 (01-09-15), georggge46 (02-09-15), katsaraios (01-09-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP