Και στην Ελλάδα το ίδιο συμβαίνει. Βεβαια ο κάθε πωλητής μπορεί να ζητάει όσα θέλει. Δικαίωμα του είναι άλλωστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βρει και εν δυνάμει αγοραστές. Οπότε η θα προσαρμοστεί ανάλογα ή θα έχουμε μια αγγελία που θα κοσμεί το car για παρά πολύ καιρό. Άλλωστε το έχουμε πει πολλάκις και νομίζω ότι θα συμφωνεις με αυτό, ότι την τιμή την καθορίζουν οι αγοραστές οπως και η συγκεκριμενη περιοδο της πωλησης και οχι οι πωλητές. Αυτό ας το έχουν υπόψιν όσοι θέλουν να πουλήσουν αυτοκίνητο, αν θέλουν να το πουλήσουν, καθώς επιχειρήματα του τύπου δεν το σκοτωνω, το αγόρασα μια περιουσία κτλ δεν βοηθούν στην πώληση.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
aristent (29-08-15), BILL007 (29-08-15), Vassilis ///M (29-08-15), Χρίστος (30-08-15)
Αν οντως ειναι απο ΟΔΔΥ υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι γνησιο με αρ.πλαισιου απο μικροτερο να ειχε κλαπει κτλ.Αν βεβαια ειδε καποιος την φανοποιια του μπορει να μας πει αν ητανε οντως μετατροπη.
insane in the ///Midbrain
Προσωπικά, Μ3 με κομπολόι κεχριμπάρι στον επιλογέα του SMG δεν θα κοίταγα καν....
Το θέμα είναι ότι καλοσυντηρημένα Μ παλαιότερων γενιών συνήθως οι αγοραστές τα ζητάνε από τους κατόχους χωρίς οι τελευταίοι να τα πουλάνε. Το έχω δει αρκετά συχνά σε αγοραπωλησίες άριστων Μ, και τώρα τελευταία δειλά δειλά έχει αρχίσει να γίνεται και στα 46. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω το πάνω χέρι το έχει ο πωλητής. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πέρασε η εποχή που οι ιδιοκτήτες 46 δίνανε τα αυτοκίνητά τους όσο όσο για να ξεφορτωθούν ένα φορολογικό βαρίδι. Πλέον ούτε βαρίδι είναι, όσοι αντέξανε από το 2010 να τα διατηρήσουν σίγουρα έχουν την άνεση να τα διατηρούν χωρίς η συντήρησή τους να τους γίνεται "θηλιά", και τέλος, πλέον 9 στους 10 κατόχους σοβαρών 46 (όχι κάτι τροπέτων και γυφτάμαξων) όταν δίνει 46 το κάνει για να πάει σε κάτι νεότερο και καλύτερο (π.χ 92)....οπότε δεν καίγεται για τα λεφτουδάκια κανενός.....απλά σχεδιάζει να κάνει μια νέα κ@ύλα του πραγματικότητα....![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
aimiliosbmw (31-08-15), chrisgiapz3 (30-08-15), giannis z3 (30-08-15), katsaraios (30-08-15), nik200 (30-08-15), stef (30-08-15), Vasilis M3 (31-08-15)
Ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια νέα σου κα@λα πραγματικότητα? 😊😊
EVERGET (31-08-15)
stef (30-08-15)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
georggge46 (30-08-15), ghost-rider (30-08-15), katsaraios (30-08-15)