Σελίδα 32 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 22303132333442 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 459

Θέμα: Μ3 Ε46 Coupe γνήσιο!!!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανως και ειναι βαμμενο,αλλα φαινεται να εχει γινει καλη δουλεια στην εξωτερικη του τουλαχιστον εμφανιση.

Οσο για το αν ειναι μετατροπη,δεν φαινεται απο τις φωτο κατι,αλλα πιθανον πλεον στις αγγελιες,αποφευγουν να δηλωνουν τις "αδηλωτες" μετατροπες και "πουλανε" το κλασσικο: "αγορασμενο απο ΟΔΔΥ κλπ..."

Πάντως στο εξωτερικό & σε πολιτισμένες χώρες, η αλλαγή χρώματος σε αυτοκίνητο κατά την πώληση, ρίχνει κατακόρυφα την τιμή πώλησης του αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα βέβαια μπορεί να είμαστε και ανάποδοι κιόλας....
    Detailing Madness

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ήξερα ότι η λέξη cabrio σημαίνει στα ελληνικά γαμπριάτικο...
    Ρε τι μαθαίνει κανείς στις μέρες μας...
    Όσο ζεις μαθαίνεις που λένε...χαχαχαχα
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως στο εξωτερικό & σε πολιτισμένες χώρες, η αλλαγή χρώματος σε αυτοκίνητο κατά την πώληση, ρίχνει κατακόρυφα την τιμή πώλησης του αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα βέβαια μπορεί να είμαστε και ανάποδοι κιόλας....
    Και στην Ελλάδα το ίδιο συμβαίνει. Βεβαια ο κάθε πωλητής μπορεί να ζητάει όσα θέλει. Δικαίωμα του είναι άλλωστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βρει και εν δυνάμει αγοραστές. Οπότε η θα προσαρμοστεί ανάλογα ή θα έχουμε μια αγγελία που θα κοσμεί το car για παρά πολύ καιρό. Άλλωστε το έχουμε πει πολλάκις και νομίζω ότι θα συμφωνεις με αυτό, ότι την τιμή την καθορίζουν οι αγοραστές οπως και η συγκεκριμενη περιοδο της πωλησης και οχι οι πωλητές. Αυτό ας το έχουν υπόψιν όσοι θέλουν να πουλήσουν αυτοκίνητο, αν θέλουν να το πουλήσουν, καθώς επιχειρήματα του τύπου δεν το σκοτωνω, το αγόρασα μια περιουσία κτλ δεν βοηθούν στην πώληση.

4. The Following 6 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (29-08-15), aristent (29-08-15), BILL007 (29-08-15), pilot (29-08-15), sheriff (29-08-15), Thomelef (29-08-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Lightbulb

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lykouras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι βαμμένο μπλε και μάλλον μετατροπή. Το ξέρει φίλος που έχει πάρε δώσε με Σύρο.
    Ναι Ζαχο ειναι μετατροπη.... Το ειχα δει τον Απριλιο του 2013 στου Φλασκή..

Ειχα ρωτησει το παιδι και μου ειχε πει οτι ηταν γνησια ''Μετατροπη'' ..

.Ρωτησε το Χρηστο του εκανε εκει σερβις τοτε...

Δες και μερικες φωτο που ειχα τραβηξει τοτε....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

6. The Following 4 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

aristent (29-08-15), BILL007 (29-08-15), Vassilis ///M (29-08-15), Χρίστος (30-08-15)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν οντως ειναι απο ΟΔΔΥ υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι γνησιο με αρ.πλαισιου απο μικροτερο να ειχε κλαπει κτλ.Αν βεβαια ειδε καποιος την φανοποιια του μπορει να μας πει αν ητανε οντως μετατροπη.
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά, Μ3 με κομπολόι κεχριμπάρι στον επιλογέα του SMG δεν θα κοίταγα καν....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και στην Ελλάδα το ίδιο συμβαίνει. Βεβαια ο κάθε πωλητής μπορεί να ζητάει όσα θέλει. Δικαίωμα του είναι άλλωστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βρει και εν δυνάμει αγοραστές. Οπότε η θα προσαρμοστεί ανάλογα ή θα έχουμε μια αγγελία που θα κοσμεί το car για παρά πολύ καιρό. Άλλωστε το έχουμε πει πολλάκις και νομίζω ότι θα συμφωνεις με αυτό, ότι την τιμή την καθορίζουν οι αγοραστές οπως και η συγκεκριμενη περιοδο της πωλησης και οχι οι πωλητές. Αυτό ας το έχουν υπόψιν όσοι θέλουν να πουλήσουν αυτοκίνητο, αν θέλουν να το πουλήσουν, καθώς επιχειρήματα του τύπου δεν το σκοτωνω, το αγόρασα μια περιουσία κτλ δεν βοηθούν στην πώληση.
    Το θέμα είναι ότι καλοσυντηρημένα Μ παλαιότερων γενιών συνήθως οι αγοραστές τα ζητάνε από τους κατόχους χωρίς οι τελευταίοι να τα πουλάνε. Το έχω δει αρκετά συχνά σε αγοραπωλησίες άριστων Μ, και τώρα τελευταία δειλά δειλά έχει αρχίσει να γίνεται και στα 46. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω το πάνω χέρι το έχει ο πωλητής. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πέρασε η εποχή που οι ιδιοκτήτες 46 δίνανε τα αυτοκίνητά τους όσο όσο για να ξεφορτωθούν ένα φορολογικό βαρίδι. Πλέον ούτε βαρίδι είναι, όσοι αντέξανε από το 2010 να τα διατηρήσουν σίγουρα έχουν την άνεση να τα διατηρούν χωρίς η συντήρησή τους να τους γίνεται "θηλιά", και τέλος, πλέον 9 στους 10 κατόχους σοβαρών 46 (όχι κάτι τροπέτων και γυφτάμαξων) όταν δίνει 46 το κάνει για να πάει σε κάτι νεότερο και καλύτερο (π.χ 92)....οπότε δεν καίγεται για τα λεφτουδάκια κανενός.....απλά σχεδιάζει να κάνει μια νέα κ@ύλα του πραγματικότητα....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

9. The Following 7 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

aimiliosbmw (31-08-15), chrisgiapz3 (30-08-15), giannis z3 (30-08-15), katsaraios (30-08-15), nik200 (30-08-15), stef (30-08-15), Vasilis M3 (31-08-15)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια νέα σου κα@λα πραγματικότητα? 😊😊

11. The Following User Says Thank You to NickM3CS For This Useful Post:

EVERGET (31-08-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mαζί με τα αυτοκόλλητα θα πρέπει να βγουν και τα εμπρός φώτα από 330ci και να μπουν αυτά του Μ3.

Αυτό επειδή το έχω ξανα ακούσει από σένα κ το Ζάχο... Πόσο σίγουρο είναι; Έχω κ έναν γνωστό με Μ3 γνήσιο κ έχει titan φανάρια... Πως το εξηγείς;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

13. The Following User Says Thank You to JiMk86 For This Useful Post:

stef (30-08-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JiMk86 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό επειδή το έχω ξανα ακούσει από σένα κ το Ζάχο... Πόσο σίγουρο είναι; Έχω κ έναν γνωστό με Μ3 γνήσιο κ έχει titan φανάρια... Πως το εξηγείς;

Αλλοι βαζουν angel eyes αλλοι βγαζουν το εσωτερικο μαυρο και βαζουν titan η

το βαφουν ασημι . . .

Τα φαναρια ειναι ιδια δεν αλλαζει κατι παρα μονο το εσωτερικο ανοιγει ευκολα

το φαναρι για να κανεις οτι εργασιες θελεις !!!

16. The Following 3 Users Say Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

georggge46 (30-08-15), ghost-rider (30-08-15), katsaraios (30-08-15)

Σελίδα 32 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 22303132333442 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP