Με αφορμη την πωληση του αυτοκινητου μου ξεθαβω αυτο το θρεντ. Βλεπω ημερομηνια 2010, ακομα εψαχνα τοτε να αγορασω το επομενο bmw μου. Αναμεσα στις αναζητησεις μου ηταν παλι το Ε36 cabrio με σκοπο να συνεχισω το προτζεκτ-ονειρο που αφησα στη μεση ή η αγορα ενος Ε46 coupe ή cabrio facelift παντα και m pack με οσον το δυνατον περισσοτερα εξτρα. Αναμεσα στις σκεψεις μου ηταν ισως και μετατροπη σε 330. Τον Απριλιο του 2011 πιανω στα χερια μου απο ενα τροχαιο που ειχα καποια λεφτα με τα οποια θα εδινα συνεχεια στο ονειρο μου. Ηταν κατα καποιο τροπο ενα δωρο στον εαυτο μου για ολα αυτα που περασα απο το ατυχημα, 3,5 μηνες ελειπα απο τη δουλεια. Αφου απεκλεισα το Ε36 λογω παλαιοτητας και λογω οτι το ειχα πιο πριν σε σενταν και καμπριο ειπα να προχωρησω σε αγορα Ε46 . Αφου ειδα αρκετα αυτοκινητα στην Αθηνα ταξιδεψα εως την Κατερινη, οπου τελικα αγορασα το bmw μου. Ε46 cabrio facelift m pack με σχεδον ολα τα εξτρα πλην των εργοστασιακων xenon τα οποια ηταν στα στανταρ μου αλλα δυστυχως δεν ειχε το αμαξι. Σε αυτα τα 4,5 χρονια που ειχα το αμαξι εκανα μονο 20.000χλμ, το ειχα καθαρα για βολτα μιας και δεν με βολευε για καθημερινη χρηση. Πολυ ωραιο αμαξι βελτιωμενο σε σχεση με το Ε36 σε ολους τους τομεις οπως ηταν αναμενομενο. Σε αυτα τα 4,5 χρονια ταξιδεψαμε μαζι με το bmwfans και ολους εσας με αποριες βλαβες μικροβελτιωσεις συναντησεις και γνωριμιες με πολυ καλα παιδια. Εφτασα σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο για μενα το αυτοκινητο, ειμαι ευχαριστημενος, απλα ηρθε η ωρα να το αποχωριστω για κατι νεοτερο, πιο οικονομικο σε ολα(τελη, καυσιμα ,βλαβες). Το ιδανικο για μενα θα ηταν να προχωρουσα σε κατι πιο φρεσκο Ε90 ας πουμε αλλα και παλι με την νεα ταξη πραγματων (τουρμπο, ρυποι, τεχνολογια, πετρελαιοκινηση) το Ε90 μου φαινεται παλιο. Αυτα τα λιγα απο μενα και μακαρι να μπορεσω να αποκτησω παλι ενα bmw γιατι πραγματικα για μενα υπαρχουν τα bmw και τα υπολοιπα αυτοκινητα. Ευχαριστω για τον χρονο να στε ολοι καλα bmwδακηδες !!!