Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Νεος κατοχος bmw e36 325i

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κοντυτερο βημα ναι μεν δινει ρεπριζ αλλα δεν απλωνει σωστα στα χλμ,γι'αυτο σου εγραψα πριν "μονο για καφριλικια"...Εγω με το 328 παλιοτερα εχασα 3-4 καροτσες σε "απλωμα" μεχρι τα 200 με το 3.46 σε σχεση με το 3.15 αλλα ειχε πολυ ωραιο νευρο τ'αμαξι στο στροφιλικι και στην πιστα...Τωρα οσον αφορα κοντρες και 325,μαλλον πηρες λαθος αμαξι,ειδικα αφου ειχες πουντοτζιτο πριν(πλακα στην πλακα κι εγω ειχα!!! )
    παντος ενα φιλο που εχω, εχει ενα 325 με ολο το πακετο βελτιωσης, και κανει χαβαλε στα περισσοτερα αμαξια τον 200-250 ηπ. αλλα δυστυχως δεν ξερουμε ακριβως τι εχει το αμαξι πανω, γιατι το πηρε ετοιμο!

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο κυριακος 325 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντος ενα φιλο που εχω, εχει ενα 325 με ολο το πακετο βελτιωσης, και κανει χαβαλε στα περισσοτερα αμαξια τον 200-250 ηπ. αλλα δυστυχως δεν ξερουμε ακριβως τι εχει το αμαξι πανω, γιατι το πηρε ετοιμο!

50 αλογα που αναφερεις ειναι διαφορα αξιοσεβαστη.κ με τι αμαξια εχει ανοιξει?
    επισης,περα απο το τι βημα εχει παιζει ρολο κ τι διαστασεις ελαστικων εχει.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    50 αλογα που αναφερεις ειναι διαφορα αξιοσεβαστη.κ με τι αμαξια εχει ανοιξει?
    επισης,περα απο το τι βημα εχει παιζει ρολο κ τι διαστασεις ελαστικων εχει.
    με πουντο γτ 2 σταδιο, με ΟΠΣ προτο σταδιο, με ρχ8 κοζμο, με Toyota Celica '90 που το ελεγε 230 αυτον τον σουβλισε κανονικα, με γκολντ προτο σταδιο, και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα...!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP