Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Νεος κατοχος bmw e36 325i

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    κυριακο να σου κανω μια ερωτηση....τι στυλ οδηγησης εχεις???ρωταω διοτι κ μενα το αμαξι μου ειναι 150 αλογα,λιγα ειναι αλλα κ 400 να ητανε δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα το παταγα.ειμαι απο τους ανθρωπους που θελω να ειναι πενα κ στημενο κ να το απολαμβανω βολταδικα.αν παλι εσυ εισαι καυτης πρεπει να προσανατολιστεις σε μετατροπες τις οποιες δεν θα τις πληρωνεις με καθε πατημα....π.χ. φιλαρακι μου που ηδονιζεται στα πατηματα κ τα προκαλει μαλιστα εχει φτιαξει ενα octavia στα 500+ αλογα....σε πληροφορω ενω ειναι ολο σφυρηλατο με πολυ καλα πραγματα επανω οταν βγαινουμε βολτα κ πλακωνομαστε (αυτος κυριως εγω τι να του κανω?) η θα γυρισει με εξπρες η θα ανοιξει 2-3 φορες το καπο...ε οχι...ετσι ας μεινω αιωνια σε εργοστασιακα αλογα.
    ανεκαθεν ειμαι ατομο του φαναριου εδω και πολλα χρονια! βουτα, μαυρη, κλπ. και ο σκοπος μου ειναι αυτος!

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο κυριακος 325 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ανεκαθεν ειμαι ατομο του φαναριου εδω και πολλα χρονια! βουτα, μαυρη, κλπ. και ο σκοπος μου ειναι αυτος!
    τοτε βαλε προγραμμα για ενα σφυρηλατο τουρμπο...θα σου φυγουν αρκετα αλλα μονο ετσι θα βγαλεις αλογα κ ροπες....μην ασχολεισαι με την ατμοσφαιρα....μολις το μαθεις δεν θα συναρπαζει τιποτα....

3. The Following User Says Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:

κυριακος 325 (22-08-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP