Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Ποιοτητα καυσιμων - GASPRICE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

ειναι λυση τα εταιρικα πρατηρια αραγε δεν ξερω ,
    δηλαδη εγω βαζω shell απο πρατηριο που το εχει η ιδια η εταιρια.δεν ξερω εσεις τι λετε
    μεχρι στιγμης ολα καλα δεν εχω παραπονο. η τιμη φυσικα περαν του ανταγωνισμου.
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι λυση τα εταιρικα πρατηρια αραγε δεν ξερω ,
    δηλαδη εγω βαζω shell απο πρατηριο που το εχει η ιδια η εταιρια.δεν ξερω εσεις τι λετε
    μεχρι στιγμης ολα καλα δεν εχω παραπονο. η τιμη φυσικα περαν του ανταγωνισμου.
    ...........οι περισσοτεροι οδηγοι ειναι κακοπληρωμενοι κ με συνεχες ωραριο,επομενως κατι πρεπει να κανουν για να αυξησουν τα εσοδα τους,ο τροπος ειναι να κρατανε λιγο καυσιμο απο καποιες παραδοσης...καθε ειδους καυσιμο....σε μερικες περιπτωσεις ομως υπαρχει μια διαδικασια που τα αναμιγνυουν ετσι ωστε να παραδοσουν στο επομενο πρατηριο τα λιτρα που πρεπει κ αυτοι να εχουν κρατησει αυτο που θελουν...εκει ερχεται κ τους φρεναρει το συστημα εκροων - εισροων στις βαλβιδες...κ κατα συνεπεια το καυσιμο παραμενει καθαρο...η κλεψεια απο πορτα σε πορτα ειναι δεδομενη κ αναποφευκτη κ αυτο ξεκιναει απο το κρατος κ καταληγει στο καταναλωτη.ολοι το γνωριζουν αλλα τα νουμερα που παιζονται καθημερινα ειναι τετοια που κραταει τα στοματα κλειστα....επομενως μην κοιτατε να βαζετε απαραιτητα φθηνη βενζινα...εγω πλεον βαζω απο επωνυμα πρατηρια αν βρεθω καπου εκτος αθηνας κ εντος βαζω απο πρατηρια που μου εχουν υποδειξει κοντα στο δημο μου.

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Question

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    .εγω πλεον βαζω απο επωνυμα πρατηρια αν βρεθω καπου εκτος αθηνας κ εντος βαζω απο πρατηρια που μου εχουν υποδειξει κοντα στο δημο μου.
    1)Τι εννοεις με τον ορο Επωνυμα;;

2) ποιοι σου εχουν υποδειξει τα πρατηρια του Δημου σου;;

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

4. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

katsaraios (22-08-15)

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο φιλος που εκανε διανομη σε ολη την αττικη κ επαρχια τα γνωριζει κ οι συναδελφοι του ......

επιτρεπεται να αναφερω εταιριες?????

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο φιλος που εκανε διανομη σε ολη την αττικη κ επαρχια τα γνωριζει κ οι συναδελφοι του ......

επιτρεπεται να αναφερω εταιριες?????
    ριχτες!!!

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ειναι οι 2 γνωστες με σειρα.....shell - bp - eko.....απο εκει κ μετα κλαιμε....(bp - eko νομιζω ειναι ενα κ αυτο)αυτες εχουν στην πλειοψηφια δικα τους βυτια με συστημα εκροων εισροων πανω στα βυτια!.....γεγονος.....στο αμαξι της γυναικας μου βαζαμε βενζινα συνηθως απο ενα ετεκα....το αμαξι εκανε ψιλοδιακοπες....απ'οταν εγινε shell γιατι δεν κανει???τυχαιο?αν ειναι τυχαιο τοτε δεν μπορω να ισχυριστω τιποτα παραπανω κ απλα εμπιστευομαι κ σας μεταφερω τη κουβεντα που εχω κανει με το φιλο μου.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

και σε σχετικο θρεντ αναφερονται σχεδον ολες!!!
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=347

9. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

A8hnaios (22-08-15)

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    και σε σχετικο θρεντ αναφερονται σχεδον ολες!!!
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=347
    οπως προανεφερα σε αυτες ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες για νοθεια...επισης προανεφερα οτι υπαρχουν κ καλα πρατηρια οχι επωνυμα τα οποια εχουν καλα καυσιμα (αλλα πρεπει να σας πει καποιος ποιο ειναι ή να ειστε τυχεροι κ να πηγαινεται εκει). οι λογοι που γινεται αυτο ειναι δυο......ή ο πρατηριουχος ειναι πρωην οδηγος βυτιου κ δεν του κανουν μ@λακιες επειδη τον γνωριζουν κ γνωριζει ή επειδη εχει καλα νταλαβερια με τους οδηγους που πανε κ εξαργυρωνουν τα εξτραδακια τους!!!αλλος λογος δεν υπαρχει!!!

11. The Following User Says Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:

aristent (23-08-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP