Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 20

Θέμα: Ποιοτητα καυσιμων - GASPRICE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

μαλλον εχεις πολυ καιρο να μιλησεις με το φιλο σου ή αυτος εχει πολυ καιρο να ασχοληθει με βυτια.
    τα πρατηρια που εχουν δικα τους βυτια ειναι ελαχιστα και εκει γινεται το μεγαλο αλισβερισι αφου δεν υπαρχει ελεγχος, γιαννης κερναει γιαννης πινει. οι προσμιξεις που αναφερεις γινονται σχεδον αποκλειστικα απο τους πρατηριουχους οι βυτιατζηδες αυτο που κανουν εχει να κανει με την ποσοτητα και μονο.
    καπου στην αρχη ειπες και κατι για 100 αρα, ειναι τουλαχιστον ασοβαρο να νομιζεις οτι η βενζινη γινεται 100αρα ριχνοντας ετσι απλα κατι μεσα και ειδικα απο εναν οδηγο βυτιου

2. The Following 2 Users Say Thank You to nraksus For This Useful Post:

katsaraios (23-08-15), Nino (24-08-15)

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nraksus Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον εχεις πολυ καιρο να μιλησεις με το φιλο σου ή αυτος εχει πολυ καιρο να ασχοληθει με βυτια.
    τα πρατηρια που εχουν δικα τους βυτια ειναι ελαχιστα και εκει γινεται το μεγαλο αλισβερισι αφου δεν υπαρχει ελεγχος, γιαννης κερναει γιαννης πινει. οι προσμιξεις που αναφερεις γινονται σχεδον αποκλειστικα απο τους πρατηριουχους οι βυτιατζηδες αυτο που κανουν εχει να κανει με την ποσοτητα και μονο.
    καπου στην αρχη ειπες και κατι για 100 αρα, ειναι τουλαχιστον ασοβαρο να νομιζεις οτι η βενζινη γινεται 100αρα ριχνοντας ετσι απλα κατι μεσα και ειδικα απο εναν οδηγο βυτιου
    αχσετα με το αν διαφωνω κ σε αλλο σημειο εξηγησε μας πρακτικα πως το κανει ο πρατηριουχος...εγω ειπα οτι κουβεντα εκανα κ περιεγραψα τη λογικη διαδικασια.

Rides
    0

Προεπιλογή

παντως η ποιοτητα ειναι οντως χαλια...
    το αμαξι μ ειναι ευαισθητο σε πειρακια.....ειναι πρατηρια που μου χτυπαει μεχρι και σε πρωτη ταχυτητα!!!και σε αλλα ποτε......με τη χαλια ποιοτητα να ειναι σε "επωνυμο" πρατηριο και την καλη σε ανεξαρτητο...πραγμα που δν περιμενα
    η λαμογια στο μεγαλειο της ειναι τα υγρα καυσιμα....δν ξερεις ποιον να εμπιστευτεις δν υπαρχει ελεγχος....
    η αληθεια ειναι οτι επειδη συχνα φουλαρω και μηδενιζω για να δω καταναλωσεις........δν εχω σοβαρες αποκλισεις για να πω οτι κλεβουν στην ποσοτητα....δν εχει τυχει σε εμενα τουλαχιστον....δλδ παντα ξερω με μεγαλη ακριβεια οταν φουλαρω ποσα λιτρα θα παρει με βαση να χμ π εχω κανει.......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 23-08-15 στις 23:41

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP