Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 141

Θέμα: Capital Control & PayPal

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε νομιζω να τίθεται θεμα περί νόμιμου-παράνομου καν σ αυτο το "προβλημα".

Υποτίθεται ότι πλέον "ολα ειναι οκ" με τις τράπεζες κ ειναι θεμα ημερών/βδομάδων να λύσουν τα προβλήματα π εχουν προκυψει.

Προσωπικά το βλεπω ότι με το κλείσιμο πολλα προβλήματα πέραν των προφανών προέκυψαν και τωρα τρέχουν κ δε φτάνουν να μαζέψουν κ τεχνικά ζητήματα....
    Είναι πράξη νομοθετικού περιεχομένου .
    Γράφει ξεκάθαρα τι επιτρέπεται κ τι οχι.

Δεν ξερω αν έχετε καποια χειροπιαστή απόδειξη οτι επιτράπηκε κατι παραπάνω απο οτι το προηγούμενο διάστημα ....
    Επιτρέπονται συναλλαγές που δε φεύγουν χρηματα απο το τραπεζικό σύστημα .

Ακομα απαγορεύεται το άνοιγμα νέου λογαριασμού ( δε νομιζω οτι χρειαζεται να επιλύσουν καποιο διαδικαστικό πρόβλημα )
    Ακομα απαγορεύεται να βάλεις συνδικαιούχο ( ομοίως με το παραπάνω )
    Ακομα απαγορεύεται να προ εξοφλήσεις το δάνειο σου , κ ας το ορίζει η σύμβαση σου
    Ακομα μπορεις να κανεις ανάληψη μόλις 60 ευρω την ημέρα . Δεν άλλαξε το όριο. Απλα σου δίνουν την ευκαιρία να τα πάρεις ολα μαζι τα 420 της εβδομαδας κ να μην εξοργίζεσαι σε μια ουρά.
    Ακομα οι αιτήσεις για εισαγωγές μένουν στα ράφια των καταστημάτων , κ προχωράνε μονο τα απολύτως απαραίτητα. Σημερα επισκέφτηκα και την εθνικη ξανά, κ μου είπαν για νέες αιτήσεις που μπορούν να γίνουν , να δείξουμε πόσες εισαγωγές κάναμε πέρυσι , αλλα στο τελος κατέληξε ο διευθυντής οτι και πάλι δύσκολα. Με ρώτησε αν τα προϊόντα μας ειναι φάρμακα , καύσιμα ή τρόφιμα και οταν του απάντησα οχι , κούνησε απλα το κεφάλι. Στην ερώτηση μου , οτι εμεις που δεν ανήκουμε σε αυτούς τους κλάδους ... Τι πρέπει να κάνουμε; Να κλείσουμε ;;; Μου απάντησε οτι εχω δίκιο αλλα και αυτοί εκτελούν εντολές Άνωθεν .
    Εχθές υπήρξε καταγγελία οτι προωθουνται αιτήματα εισαγωγής για ηλεκτρικές συσκευές πχ έναντι τροφίμων λογω οτι υπουργοί έστειλαν λίστα σε καταστήματα με "εξυπηρετήσεις " .

Προσωπικά ακομα φοβάμαι κ οι εκλογές δεν βοηθάν ούτε να μας εμπιστευθεί κανένας ούτε εμεις να εμπιστευθούμε το τραπεζικό μας σύστημα .

Το οτι μπορούν να γίνουν καποιες αγορές μουσικής πχ ή λογισμικού , δεν ξερω ποιος έκρινε οτι ειναι προτεραιότητα αλλα στα ματιά μου φαινεται σαν τυράκι , για να αισθάνεται ο κόσμος που δεν εχει επαφή με τις τράπεζες ... Καθυσχασμενος .

Σημερινές δηλώσεις του Τσακαλώτου καθησύχαζαν οτι δεν θα γινει κούρεμα στους καταθέτες , μιας και η κυβέρνηση θα πετύχει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών πριν την 1/1/2016 που ειναι το όριο του bail in . Λίγες ώρες μετα αυτη η κυβέρνηση που μας το υποσχέθηκε .... Δεν υπαρχει ... Παραιτήθηκε ...

Μακάρι να κάνω λάθος ...

Συγνώμη αν το έκανα επικαιρότητα ... Μπορείτε να το μεταφέρετε ...

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οτι μπορούν να γίνουν καποιες αγορές μουσικής πχ ή λογισμικού , δεν ξερω ποιος έκρινε οτι ειναι προτεραιότητα....

Ποιος;;;;

Ο Ανθρωπος ζοριστηκε...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

3. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

vagmag (20-08-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος;;;;

Ο Ανθρωπος ζοριστηκε...

https://www.youtube.com/watch?v=Osfy-Btwj3M
    Που να βασιστούμε Θεέ μου ;