Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 212

Θέμα: BMW X3 2.0 - Αξιοπιστία & προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Kαλημέρα! Μετά από 6.5 χρόνια αρχισαν και σε εμενα τα προβλήματα.... Σημερα το πρωι αναψε στο Χ3 το λαμπάκι EML, και το αμαξι δεν ανεβαζε στροφές ενω παράλληλα σκόρτσαρε. Το εσβησα , επανεκκίνησα και το λαμπάκι παρεμεινε αναμμενο, αναψε και το λαμπάκι του κινητηρα, ενω δεν ανεβαζε με νεκρα επάνω από 5000σαλ και ταυτοχρονα επαιζαν οι στροφες στο ρελαντί. Ξεκίνησα και το πήγα σε εξουσιοδοτημένο όπου η διαγνωση ηταν αισθητηρας εκκεντροφόρων.Να σημειωθεί οτι οσο το οδηγούσα για να το πάω στο συνεργειο ανεβαζε κανονικα στροφες μεχρι 7000 σχεδον.
    Η τιμη που μου εδωσε το συνεργειο είναι 600 Ευρω μετα την έκπτωση!!!! Υπερβολικα μου φαίνονται...Καμμιά γνώμη?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trueno Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλημέρα! Μετά από 6.5 χρόνια αρχισαν και σε εμενα τα προβλήματα.... Σημερα το πρωι αναψε στο Χ3 το λαμπάκι EML, και το αμαξι δεν ανεβαζε στροφές ενω παράλληλα σκόρτσαρε. Το εσβησα , επανεκκίνησα και το λαμπάκι παρεμεινε αναμμενο, αναψε και το λαμπάκι του κινητηρα, ενω δεν ανεβαζε με νεκρα επάνω από 5000σαλ και ταυτοχρονα επαιζαν οι στροφες στο ρελαντί. Ξεκίνησα και το πήγα σε εξουσιοδοτημένο όπου η διαγνωση ηταν αισθητηρας εκκεντροφόρων.Να σημειωθεί οτι οσο το οδηγούσα για να το πάω στο συνεργειο ανεβαζε κανονικα στροφες μεχρι 7000 σχεδον.
    Η τιμη που μου εδωσε το συνεργειο είναι 600 Ευρω μετα την έκπτωση!!!! Υπερβολικα μου φαίνονται...Καμμιά γνώμη?
    Γεια σου φίλε μου......λυπάμαι πολύ που σε έκαναν μεροκάματο για ένα αισθητήρα στροφών εκκεντροφόρου........600¤ εάν είναι δυνατόν αφού με ένα κόστος περίπου 50-70¤ aftermarket θα έκανες την δουλειά σου!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου φίλε μου......λυπάμαι πολύ που σε έκαναν μεροκάματο για ένα αισθητήρα στροφών εκκεντροφόρου........600¤ εάν είναι δυνατόν αφού με ένα κόστος περίπου 50-70¤ aftermarket θα έκανες την δουλειά σου!

Σε ποιο συνεργείο δίνουν τέτοιες τιμές;
    Detailing Madness

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα ιδια λαμπακια αναψαν και σε μενα (eml και check engine) πριν λιγες μερες.
    Το πηγα στην αντιπροσωπεια σημερα και αφου το κουμπωσαν στο διαγνωστικο μου ειπαν απευθειας valvetronic. Το αφησα για αλλαγη του ηλεκτρομοτερ και θα το παραλαβω σε λιγο να δω αποτελεσματα.. (2.0 lt του 2007)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trueno Εμφάνιση μηνυμάτων
    . Η τιμη που μου εδωσε το συνεργειο είναι 600 Ευρω μετα την έκπτωση!!!! Υπερβολικα μου φαίνονται...Καμμιά γνώμη?

Τα εδωσες;; η σου ειπαν τοσα θελουμε;;

Υπερβολικα μεγαλο το ποσο ..Οπως ειπε και ο φιλος με κανα 60αρι αγορα (τον δικο μου τον αγορασα 50 ευρω σε 6κυλινδρο)

μαζι με τα περαστικα κανα 70αρι νομιζω,...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP