Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 141

Θέμα: Capital Control & PayPal

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε νομίζω ότι φταίει η PayPal ....
    Η νομοθεσία μας , δεν επιτρέπει την αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό .
    Πρέπει ο Πωλητης να διαθέτει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα , ώστε να γίνει η πληρωμή με Καρτα ή ηλεκτρονικά .

Φυσικά αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα ,αυτή τη στιγμή μιας κ λόγω των capital controls , άρχισαν ήδη παρατράγουδα είτε με τη μορφή ελλείψεων είτε με τη μορφή αισχροκέρδειας κ μονοπωλίων ....

2. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (20-08-15), nikos1400 (20-08-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Και οι κάρτες δεν δουλεύουν αλλά έχει μουλαρώσει και η paypal και ακυρώνει όλες τις πληρωμές τως κάρτων λογαριασμων από Ελλάδα..

Σας έχω την λύση!!

Όποιος πριν το capital control έχει χρήματα στο balance του paypal και αυτά αρκούν για την πληρωμή που θέλει να κάνει μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κανονικά άμα τελειώσουν όμως παπαλα...

Ακολουθώντας το παρακάτω μπορείτε να βάλετε χρήματα στο balance του paypal μέσω πιστωτικής προπληρωμένης η χρεωστικής κάρτας.

1)Κάντε Login στο account σας στο Paypal
    2)Πάνω πάνω θα βρείτε την επιλογή που λέει money request μπαίνετε μέσα σε αυτό το μενού
    3)Στέλνετε ένα request σε γνωστό δικό σας e-mail ότι ζητάτε ένα πόσο π.χ. 2¤
    4)Αφού τελειώσετε με το request κάνετε Login στο e-mail που έχετε στείλει το request και ακολουθείτε την διαδικασία πληρώνοντας στην επιλογή pay with debit card κλπ κλπ.....
    5)Καταχωρείτε τα στοιχεία και πληρώνεται εκεί αυτομάτως το ποσό που είχατε κάνει request μεταφέρετε στο balance του Paypal.

Δεν θα πετύχει με την πρώτη ξανα δοκιμάστε...

Το Paypal Κρατάει ένα ποσό μόλις τα χρήματα μεταφερθούν στο balance σας
    π.χ. Έστειλα 5¤ και στο balance ήρθαν τα 4.46¤, και στα 210¤ ήρθαν 203,κάτι. το ποσό που κρατάει το paypal ως προμήθεια είναι 0.90¤ + 3,4% περίπου

Το συγκεκριμένο δεν το ανακάλυψα εγώ αλλά είμαι μέλος σε άλλο foroum και το ανακάλυψα από εκεί το οποίο δουλεύει κανονικά.

πηγή:

1) https://www.insomnia.gr/topic/574635...CF%8D/page-247

Το παραπάνω θέμα έχει αυτή την στιγμή 247 σελίδες

2) https://www.insomnia.gr/topic/578880...ital-controls/
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    -Ένα bodykit θα ήθελα;
    -Μα είμαι μαραγκός;!
    -ΝΑΙ εσένα θέλω.

4. The Following 6 Users Say Thank You to Snoo For This Useful Post:

A8hnaios (20-08-15), Bazil Van Sinner (20-08-15), EVERGET (20-08-15), katsaraios (21-08-15), Vassilis ///M (20-08-15), wheelman (20-08-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP