Αρχικό μήνυμα απο
vagmag
Επίσκεψη σήμερα σε 3 αντιπροσωπείες .
Hyundai i20 1.1d : 12800 με το κλειδί στο χέρι .
Θετικά : το αυτοκίνητο είναι μεγάλο , τόσο σε χώρους όσο κ σε πορτμπαγκάζ , είναι Ομορφο , η ποιότητα του πολύ καλή (πολύ ανώτερου αυτοκινήτου θα έλεγα ) , πολύ καλύτερη από τα αλλά που είδαμε , εγγύηση 5 χρόνια κ απεριόριστα χιλιόμετρα .
Αρνητικά : είναι μόλις 1.100 κυβικά με 75 άλογα κ 18 κιλά ροπή . Μου φαίνεται περίεργο να δώσω τόσα χρήματα για Hyundai 1.1 ( υπόψην δεν έχω κολλήματα με τις μάρκες )
Renault Clio 1.5 dci: 13400 με το κλειδί στο χέρι .
Θετικά : το αυτοκίνητο είναι επίσης μεγάλο κ πολύ Ομορφο . Έχω ακούσει κ διαβάσει τα καλύτερα για την οδηγική του συμπεριφορά .
Αρνητικά : μόλις 3 χρόνια εγγύηση κ 100.000 χιλιόμετρα . Γίνετε κ 5 χρόνια με 200 ευρώ αλλά τα χιλιόμετρα παραμένουν 100.000.... Πράγμα που δε μας βολεύει . Από ποιότητα .... Τενεκές ... Πολύ πλαστικό ... Πολύ ψεύτικο . 1500 κυβικά επίσης όμως 75 άλογα κ 20 κιλά ροπή .
Citroen c3 1.4d : 12500 με το κλειδί στο χέρι .
Θετικά : η τιμή ... Δε νομίζω ότι μου άρεσε . Πιο ποιοτικό από το Clio , αλλά κ αυτό απέχει αιώνες από τον Κορεάτη .
Αρνητικά : επίσης τενεκές , καλύτερος τενεκές , αλλά ψεύτικο ... Μοτέρ αδύναμο , μόλις 68 άλογα . Εγγύηση 2 χρόνια κ 100.000 χιλιόμετρα .
Γνώμες ;