Ή κλειδαριά που μπαίνει το κλειδί μένει ή ίδια. Ο μηχανισμός εντός τις πόρτας αλλαχθηκε ο οποίος ήταν εσωτερικά σπασμένος με αποτέλεσμα να κλειδώνει ή πόρτα αλλά να μην ξεκλειδώνει. Εάν θες και δεν έχεις κάποιον πες μου να σε συστησω εκεί που πήγα.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIKE : 22-07-15 στις 00:50
Καλησπέρα. Αυτό στην φώτο άλλαξα. Για τιμή απο ότι θυμάμαι έκανε 50¤ η ηλεκτρομαγνητική μεταχειρισμένη.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
Ωραια το ιδιο λεμε!Αν θες πες μου εδω ή με πμ απο που το πηρες το ανταλακτικο.Γιατι κι εγω για αυτο με βλεπω.Δεν σηκωνεται η ασφαλεια με τον συναγερμο,αντιθετα στο κλεισιμο κλεινει κανονικα!Με το κελειδι εννοειται ανοιγει και κλεινει κανονικα.
Και παλι σε ευχαριστω για τον χρονο σου :-)
Μου το βρήκε το ηλεκτρολογειο που πήγα να μου το φτιάξουν. Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σε στείλω και να σε εξυπηρετησουν. Αλλιώς μπορείς να ψαχτεις σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Καινούργιο ή τιμή ανεβαίνει πολύ.. Γύρω στα 150¤ από ότι θυμάμαι...
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
ηρθε και εμενα η σειρα μου για βλαβη...
ξεκλειδωνω και το πομολο του συνοδηγου απο εξω ειναι νεκρο..δεν ανοιγει την πορτα...
και πρεπει να ανοιξω εγω απο μεσα στον συνοδηγο για να μπει, ασφαλιες κλειδωμα ξεκλειδωμα λειτουργουν κανονικα
τι να ειναι ρε παιδες καμοια λυση??
χαχαχαχα επιδημία έπεσε??? Μάλλων και εσυ παθων εισαι φίλε μου
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!