Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν νομίζω ο κόσμος να επιστρέψει στο τραπεζικό σύστημα χρηματα που είναι σε στρώματα κ σε θυρίδες . Είτε βγει νόμος , είτε εγγυηθεί ο Τσιπρας, η Μερκελ, ο Σόιμπλε κ ο Θεος ο ίδιος , δεν πρόκειται να αισθανθεί άνετα ο κόσμος ακόμα . Θέλει χρόνο .
    Ειδικά αφου ακομα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του τυχόν κουρέματος .
    Δίκη μου γνώμη .

Εννοείτε ότι ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε εισαγωγές και δεν έχει διευκρινιστεί πουθενά πότε θα είναι αυτό εφικτό !

Όταν οι εισαγωγές θα είναι ελεύθερες χωρίς περιορισμους , άρα θα μπορούν να σταλούν χρήματα έξω ελεύθερα , τότε μόνο θα υπάρχει ξανά σιγουριά στο τραπεζικό σύστημα κ κανένα κίνδυνος .

Η δίκη μου άποψη είναι ότι όσο ακόμα υπάρχουν περιορισμοί , τα πάντα είναι πιθανά !

Δεν έχουν λόγο να ανοίξουν τα συστήματά για αναλήψεις κ εισαγωγές κ να κάνουν κούρεμα στο μέλλον ξανά κλείνοντας τράπεζες ( σε τέτοια περιπτωση ΔΕ θα επανέλθει ΠΟΤΕ η εμπιστοσύνη ) . Οπότε αν γίνει κάτι , θα γίνει όσο υπάρχουν περιορισμοί .

2. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

aristent (16-07-15), BILL007 (17-07-15), chrisgiapz3 (18-07-15), dionisisM3 (20-07-15), I_MNL (16-07-15), Ptboul (17-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP