-
Δεν νομίζω ο κόσμος να επιστρέψει στο τραπεζικό σύστημα χρηματα που είναι σε στρώματα κ σε θυρίδες . Είτε βγει νόμος , είτε εγγυηθεί ο Τσιπρας, η Μερκελ, ο Σόιμπλε κ ο Θεος ο ίδιος , δεν πρόκειται να αισθανθεί άνετα ο κόσμος ακόμα . Θέλει χρόνο .
Ειδικά αφου ακομα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του τυχόν κουρέματος .
Δίκη μου γνώμη .
Εννοείτε ότι ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε εισαγωγές και δεν έχει διευκρινιστεί πουθενά πότε θα είναι αυτό εφικτό !
Όταν οι εισαγωγές θα είναι ελεύθερες χωρίς περιορισμους , άρα θα μπορούν να σταλούν χρήματα έξω ελεύθερα , τότε μόνο θα υπάρχει ξανά σιγουριά στο τραπεζικό σύστημα κ κανένα κίνδυνος .
Η δίκη μου άποψη είναι ότι όσο ακόμα υπάρχουν περιορισμοί , τα πάντα είναι πιθανά !
Δεν έχουν λόγο να ανοίξουν τα συστήματά για αναλήψεις κ εισαγωγές κ να κάνουν κούρεμα στο μέλλον ξανά κλείνοντας τράπεζες ( σε τέτοια περιπτωση ΔΕ θα επανέλθει ΠΟΤΕ η εμπιστοσύνη ) . Οπότε αν γίνει κάτι , θα γίνει όσο υπάρχουν περιορισμοί .
-
The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
aristent (16-07-15), BILL007 (17-07-15), chrisgiapz3 (18-07-15), dionisisM3 (20-07-15), I_MNL (16-07-15), Ptboul (17-07-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP