Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://alfeiospotamos.gr/?p=15983

https://www.zougla.gr/greece/article...si-ton-600-dis

Με αυτήν την υπόθεση τι παίζει ρε? Μούφα?
    Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ...
    Δυσκολεύομαι παρά πολύ ...

Αν αυτά τα χρήματα υπήρχαν , δε νομίζω ότι ο Σόιμπλε , το Δ.Ν.Τ , ή οποιοσδήποτε Έλληνας πολιτικός θα έλεγε όχι .

Έχω κ άλλη λύση αν υπάρχουν τόσες σκοπιμότητες , που εμποδίζουν τη βοήθεια ...
    600 δις με επιτόκιο 0,5% είναι ένα κόστος περίπου 3 δις το χρόνο για το κράτος κ το κέρδος του Πατρινού ...
    Αν τα χρήματα υπάρχουν , ας τα κλείσει σε ένα λογαριασμό με 2-3 % σε μια τράπεζα , όποτε το κέρδος του Πατρινού σωτήρα θα είναι 12-18 δις το χρόνο , κ από αυτά αν μας ΧΑΡΙΖΕΙ τα μισά κάθε χρόνο .... Κ εμείς σωθήκαμε κ αυτός κερδίζει περισσότερα χαχαχαχα
    Άντε όλους μας βόλεψα .

Υγ: ας μην τα κλείσει σε Ελληνική τράπεζα που δίνει υψηλό επιτόκιο , γιατί 60 -60 ευρώ θα αργήσουμε να εισπράξουμε αυτά που δικαιούμαστε !
    😛

2. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

pilot (15-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ...
    Δυσκολεύομαι παρά πολύ ...

Αν αυτά τα χρήματα υπήρχαν , δε νομίζω ότι ο Σόιμπλε , το Δ.Ν.Τ , ή οποιοσδήποτε Έλληνας πολιτικός θα έλεγε όχι .

Έχω κ άλλη λύση αν υπάρχουν τόσες σκοπιμότητες , που εμποδίζουν τη βοήθεια ...
    600 δις με επιτόκιο 0,5% είναι ένα κόστος περίπου 3 δις το χρόνο για το κράτος κ το κέρδος του Πατρινού ...
    Αν τα χρήματα υπάρχουν , ας τα κλείσει σε ένα λογαριασμό με 2-3 % σε μια τράπεζα , όποτε το κέρδος του Πατρινού σωτήρα θα είναι 12-18 δις το χρόνο , κ από αυτά αν μας ΧΑΡΙΖΕΙ τα μισά κάθε χρόνο .... Κ εμείς σωθήκαμε κ αυτός κερδίζει περισσότερα χαχαχαχα
    Άντε όλους μας βόλεψα .

Υγ: ας μην τα κλείσει σε Ελληνική τράπεζα που δίνει υψηλό επιτόκιο , γιατί 60 -60 ευρώ θα αργήσουμε να εισπράξουμε αυτά που δικαιούμαστε !
    😛
    Κ επειδή έχω καλη διάθεση ( είμαστε κλειστά σα Μαγαζι , κ θα πάμε για μπάνια με την οικογένεια ... Όλα καλά , πρώτη φορά αριστερά , πρώτη φορά κλειστά , πρώτη φορα μπάνια από Ιούλιο χάχαχα) , συνεχίζω με άλλη καλη πρόταση για τα 600δις ...
    Το 2021 η ισοτιμία ήταν στο 1,35 δλδ 600δις δολάρια / 1,35 μας κάνει 445 δις ευρώ !
    Σήμερα όμως που ισοτιμία είναι 1,1 τα 600 δις / 1,1 μας κάνουν 545 δις ευρώ !
    Τσουπ βγήκαν 100 δις κ είμαστε ακόμα καλύτερα !

Αυτά είναι λεφτά ! Χαχαχαχα

Υγ: Μη μου παρεξηγηθεί κανένας

4. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Panmilios (15-07-15), Ptboul (15-07-15), Βασιλης (15-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP