Ναι παίζει και αυτο το σενάριο οπως και να τα έχει παίξει ο αυτόματος του δυναμό του και να βγάζει ότι να ναι τάσεις! Μόνο σε διάγνωση θα φανεί το πρόβλημα. Με τηλεδιαγνωση δεν πρόκειται να βγει άκρη
aristent (13-07-15), BILL007 (13-07-15), Konstantinos E60 (14-07-15), wheelman (13-07-15)
Σήμερα θα κοιτάξω όλες της ασφαλείες
Bmwfans 4 EVER
Αυτο δεν ειναι πρόβλημα απο ασφάλειες.με καμμένη ασφάλεια η δουλεύει κατι η δεν δουλεύει.δεν γίνεται να υπολειτουργεί!!
όταν αγόρασα το αυτοκίνητο είχε κουμπωμένο ενισχυτή και ένα τεράστιο σαβγουφερ. Εγώ το έβγαλα το σαβγουφερ αλλά τον ενισχυτή τν αφίσα.
Μιπος το λαμπάκι του αβς αναβηλογου ότι θέλει αλλαγή τα φρένα. Όταν το αγόρασα ο κινητήρας έπεσε στροφές διλαδι από 700 μέχρι 1100 στροφές ανέβαζε μόνο του και το μοτέρ τρεμοπαίζε. Το πήγα για αλλαγή λαδιον και λιγο σταθεροπιιθικε ο κινητήρας. (μενο Γερμανία και λόγο ότι δεν γνωρίζω την γερμανικοί γλώσσα δεν γνωρίζω που να απευθυνθώ. Όταν μου κάναν αλλαγή λαδιών με γράψαν και ένα ολόκληρο βιβλίο. Με λάθη που έχει το αμάξι.
Bmwfans 4 EVER
Και καμια φορά μου αναβη ένα κιτρινω Λαμπάκη λαδιού αλλά σβινη μετά από 2 λεπτά. Τα λάδια είναι κενουργιΑ.και η στάθμη είναι σωστή
Bmwfans 4 EVER
ΤΟΣΕΣ ηλεκτρολογικές βλάβες μαζί δεν γίνεται να είναι απο μεμονωμένα ανταλλακτικα ( εκτός αν το αυτοκίνητο είναι απο καμία πλημμύρα και τα έχει παίξει οτιδήποτε ηλεκτρολογικό πάνω του). Πρέπει να το πας κάπου μα κάνουν διάγνωση στις μονάδες για να βρουν ποια έχει πρόβλημα. Ακομα και το ρελαντί που παίζει μπορεί να ειναι απο προβληματικό δυναμό. Πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο να τον τσεκάρει
kotanidis (14-07-15)
wheelman (15-07-15)