Αρχικό μήνυμα απο
Konstantinos E60
Αν δεν δωθούν κίνητρα σε ιδιώτες, κυρίως φορολογικά αλλα με ένα σταθερό πλάνο τουλάχιστων
10ετίας, δεν νομίζω οτι μπορεί να υπάρξει λύση στα προβλήματά μας !
Η λύση είναι ΜΙΑ και είναι ΕΡΓΑΣΙΑ. Λύση που την δεδομένη στιγμή το κράτος δεν είναι ικανό
να προσφέρει.Οπότε ο ιδιώτης είναι μονόδρομος είτε μας αρέσει είτε οχι !
Το 26 ή 28 % (50+ πραγματικό) δεν θα πρέπει να κρατησει πολύ γιατι θα φέρει μεγαλύτερη ύφεση και ανεργία.
Μα γιατι το λες αυτο αυτοι εκει στην ευρωπαικη ενωση ξερουνε καλυτερα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Αααααα ξεχασα κατι.
Σε αυτο το ταμειο το νεο των 50 δις που θα δημιουργηθει για να πουλησει τα παντα κοψοχρονια (οι αποτιμησεις των ξενων θα ειναι κοψοχρονια εννοειται) δεν φανταζομαι να βρουμε τιποτα πετρελαια και να τα βαλουνε και αυτα εκει μεσα,τιποτα ορυχεια κτλ.......ειπαμε οι ευρωπαιοι θελουνε να μας βοηθησουνε οχι να μας αγορασουνε τσαμπα μην το πει κανεις αυτο ποτε.....ξηγιομαστε εεεεεε????
Η Ελλαδα τα εκανε μανταρα και η Γερμανια και οι υπολοιποι δουλοι της τα κανανε χειροτερα.
Επειδη το σκηνικο το γνωριζουμε στην οικογενεια απο την χωρα της γυναικας μου κοιταξτε να δειτε τί εχει να γινει στη χωρα μας.
Να θυμισω κατι παιδια,οι μεταρυθμισεις πρεπει να γινουνε και θελω να δω αν θα δικαιωθουνε οι ξενοι και εγω που το πιστευω ακραδαντα ΑΛΛΑ αυτα γινανε ηδη στην Βουλγαρια πριν χρονια,οι μισθοι ειναι της πεινας και οι συνταξεις το ιδιο και δεν πατησε το ποδαρι της ουτε μια σοβαρη ευρωπαικη εταιρεια για να επενδυσει σε αυτη την φτωχη χωρα.
Να ακουσω κα να καταλαβω μεχρι ενος σημειου οτι το τεχνικο-εκπαιδευτικο επιπεδο ειναι χαμηλο στην γειτονικη χωρα (που δεν ειναι πλεον αλλα για να λεμε) και δεν τραβηξε σοβαρες επενδυσεις παρα μονο εργοστασια απο Ελλαδα χαμηλης εξειδικευσης (που φυγανε λογω της κρισης) το θεμα ειναι οτι πλεον το νεο εργατικο δυναμικο και ολοι οι ικανοι εργαζομενοι φυγανε και θα φευγουνε ασταματητητα απο την Ελλαδα.
Αρα λοιπον ουτε σε εμας θα ερθουνε νεες επενδυσεις και σοβαρες αφου δεν θα υπαρχει ικανα καταρτισμενο εργατικο δυναμικο.
Επενδυσεις στην Ελλαδα ΔΕΝ θα ερθουνε μην το ελπιζει κανεις αυτο.
insane in the ///Midbrain