Σελίδα 22 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 122021222324 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη όπως είπα τον σεβασμό τον κερδίζεις.

Με σεμνότητα και πράξεις, πράξεις όταν ο άλλος δεν το περιμένει. Σεβασμό κερδίζεις όταν κάνεις αυτοκριτική, συζητάς το πρόβλημα σου, δέχεσαι την γνώμη του άλλου και δουλεύεις για να διορθωθεις.

Η ποιότητα της δουλειάς που αναφέρθηκε είναι κάτι αυτονόητο, τελείως ανούσιο για συζήτηση. Όπως και ο επαγγελματισμος.

Στην δική μας περίπτωση, έχουμε έναν πρωθυπουργό που είπε τα χίλια μοιρια για τους σημερινούς συνομιλητές του προεκλογικα σε διάφορα πάνελ. Νομίζω όλοι τα θυμούνται. Αυτός ο άνθρωπος είναι και η εικόνα του λαού προς τα έξω. Γιατί και εμείς βρίζουμε έναν ολόκληρο λαό στο πρόσωπο του σοιμπλε και της μερκελ. Αυτός λοιπόν που έλεγε ότι έλεγε, σήμερα ΠΑΡΑΚΑΛΆΕΙ για αλληλεγγύη και επώδυνη λύση. Πολύ πιο επώδυνη από αυτές που κατηγορουσε όταν εκ του ασφαλούς έκανε την αντιπολιτευση του.
    Thank you
    Τα είπες ολα !

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βαγγελη δεν διαφωνω για τις μεταρυθμισεις, τις επιζητω και παρακαλω να γινουνε ΟΜΩΣ δεν φταιμε εμεις μονο, κανανε πολλα λαθη και οι εξω, το φωναζει ολη η οικονομικη κοινοτητα.

Ο Συριζα εκανε ΤΙΣ βλακειες ομως μην χανουμε τον στοχο, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταστρεψανε την χωρα και κυριως το Πασοκ το οποιο και το εξαφανισε ο λαος οπως ειδαμε.
    insane in the ///Midbrain

3. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), I_MNL (12-07-15), katsaraios (12-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη δεν διαφωνω για τις μεταρυθμισεις, τις επιζητω και παρακαλω να γινουνε ΟΜΩΣ δεν φταιμε εμεις μονο, κανανε πολλα λαθη και οι εξω, το φωναζει ολη η οικονομικη κοινοτητα.

Ο Συριζα εκανε ΤΙΣ βλακειες ομως μην χανουμε τον στοχο, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταστρεψανε την χωρα και κυριως το Πασοκ το οποιο και το εξαφανισε ο λαος οπως ειδαμε.
    Συμφωνώ απόλυτα .
    Το προγράμμα του ΣΥΡΙΖΑ όμως , ήταν το προγράμμα του Αντρέα το 1981 ... Δεν ειναι η λύση . Ειναι η ιδια συνταγή του ΠΑΣΟΚ του 1981 και της ΝΔ του 2004 ! Δεν μπορούμε με αυτά να πάμε μπροστά .

Επίσης το οτι έκαναν και οι ξένοι λάθη τι σημαίνει ;

Εμείς την πληρώνουμε οπως και να εχει .

Πριν 15 μέρες αρνηθήκαμε το προγράμμα , για το οποίο σήμερα παρακαλάμε .
    Πριν 15 μέρες δεν είχε τεθεί θεμα grexit , πριν το δημοψήφισμα ο πρωθυπουργός έλεγε για καλύτερη σύμφωνια και οτι ενδεχόμενο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα ΔΕΝ σημαίνει Grexit ... Και όμως σήμερα θα ξημερώσουμε να μάθουμε αν θα ειμαστε στην Ευρώπη .
    Ακόμα και λάθη να έκαναν οι έξω , ακόμα και κάποιοι να ήθελαν την έξοδο μας , τους δώσαμε χέρι βοήθειας , τους δώσαμε βήμα , τους δώσαμε ευκαιρία .
    Ειναι η ανικανότητα μας ή ειναι αυτό που θελουμε να πετύχουμε ;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 12-07-15 στις 23:12

5. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), Panmilios (13-07-15), Thomelef (12-07-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη λέτε βλακείες. Καμια χώρα δεν έχει κόπια μια νοοτροπία για όλους τους κατοίκους της. Παντού υπάρχουν κακοί, καλοί, κομπλεξικοί και ακομπλεξάριστοι.

Εμείς δλδ οι αναπτυγμένοι και ανοιχτόμυαλοι, βλέπουμε τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους, όπως βλέπουμε τους Έλληνες?

Και για όσους έχουν απορία, ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτυγμένων κρατών, μας βλέπουν όπως εμείς Αλβανούς και Βούλγαρους. Θέλει να αποδείξεις τι είσαι και να κερδίσεις σεβασμό.

Δεν ξέρω τι του απάντησες Εςυ αυτουνου του Μλκ κατς, εγώ θα τον είχα βάλει άσχημα στην θέση του αν τολμούσε κάποιος να εκφραστεί έτσι μπροστά μου.
    Σεβαστηκα οπως εμαθα απο το σπιτι μου το ξενο σπιτι τον κοσμο και πιο πολυ το βλεμμα της μικρης μου που ηξερε και καταλαβε οτι θα αντιδρουσα αλλα σαν να μου φωναζε αστους πατερα ειμαστε αρκετα περηφανοι για να πεσουμε σε προσβολες...
    Ενα βλεμμα απαξιωσης για αυτα που ακουσε και χαρηκα πολυ που καταλαβε σε τοσο μικρη ηλικια την νοοτροπια του μεσου γερμανου που θεωρει τον μεσο Ελληνα αρχικλεφταρο της Ευρωπης..
    Δεν ειναι μονο αυτο εχω 23 χρονια σε ξενοδοχεια καταλαβαινεις οτι για να λεω καποια πραγματα με τοσο σιγουρια εχω δει και ακουσει ωστε να εχω σαφη αντιληψη...
    Ειναι στο dna тоυς η ψευδαισθηση της ανωτεροτητας ,υπαρχουν και λογικοι και φιλελληνες μα το μεγαλυτερο ποσοστο πασχει....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι στο dna тоυς η ψευδαισθηση της ανωτεροτητας

Δυστηχώς αρκετοί γερμανοί διακατέχονται από αυτήν την αντίληψη και ας μην τον εκδηλώνουν ανοιχτά..
    -------------------

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως οι Γερμανοί έχουνε θέματα οι άνθρωποι,προσπαθήσανε να καταστρέψουν την ανθρωπότητα 2 φορες και την δεύτερη ακόλουθουσανε εναν τρελό...έναν ψύχωτικο.

Τότε δεν υπήρχανε καλοί Γερμανοί και τωρα υπάρχουνε δηλαδή;Τωρα τους καλλιεργούσε πουθενά ο Σοιμπλε;

Λοιπόν όταν η Γερμανία αποφασίσει οτι δεν την συμφέρει πια η Ε.ε θα της δώσει μια κλωτσιά να την δυαλισει μιας και εχει μαζέψει όλο το χρήμα της Ευρώπης.

Να σημειώσουμε οτι απο την κρίση της Ελλάδας και της Ευρωζώνης η Αυστρία για παράδειγμα έκανε εξοικονόμηση 2.2 δις ευρώ απο τα επιτόκια δανεισμού της,φανταστείτε οι υπόλοιποι και η Γερμανία.
    insane in the ///Midbrain

10. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδια , τι θελουμε δηλαδή ;

Ολοι κέρδισαν απο την ευρωπαϊκή ένωση και εννοείτε ανάμεσα σε αυτούς και εμείς .
    Μπορούμε να μετρήσουμε τα επενδυτικά πακέτα που ήρθαν ;
    Και αυτά εκτός απο επιχειρήσεις , έγιναν και δρόμοι και νοσοκομεία , και χίλια δυο αλλα . Το αν εμας μας κόστισαν δυο έως δέκα φορές επάνω ήταν δικό μας πρόβλημα . Προγράμματα για αγρότες , για τουρισμό , για σχολεία , για δήμους , για σκουπίδια , για παιδικούς , για για για ...
    Επίσης μπορείτε να δείτε με τι επιτοκις δανειζόταν η χώρα προ ευρωπαϊκής ένωσης κ με τι επιτόκια μετά ;
    Απο το 10-20% , πέσαμε στο 1-2% .... Νομίζω οτι κερδίσαμε αρκετά δις απο το συνεταιρισμό !

Απο την άλλη τι θελουμε , ας μου εξηγήσει κάποιος .

Να μας δανείσουν , λεφτά που δεν θέλαμε , και να συνεχίσει η χώρα να μπαίνει μεσα ;;;; ( α, και να τους βρίζουμε φυσικά γιατί θα χρειαστούν κ μέτρα )
    Δεν καταλαβαίνω !

12. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), I_MNL (13-07-15), Thomelef (13-07-15)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων

την νοοτροπια του μεσου γερμανου που θεωρει τον μεσο Ελληνα αρχικλεφταρο της Ευρωπης..

Ειναι στο dna тоυς η ψευδαισθηση της ανωτεροτητας ,.

Χα, η Άρια φυλή... κατάστρεψαν τον κόσμο με 2 παγκόσμιους πολέμους και τώρα τους έτρωγε ο βρωμόκωλός τους και είπαν να κάνουν τον 3ο παγκόσμιο οικονομικό και κάθε φορά η Ελλάδα τους κάθεται στο δρόμο... καλύτερα να μιλάμε για Gerxit (Germany exit) να ησυχάσουμε από δαύτους μαι για πάντα
    Σόρυ για κανένα ορθογραφικό ή συντακτικό λαθακι...ήπια ένα μπουκάλι κρασί και...λάλησα...
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

14. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σχετικά με το DNA της ανωτερότητας , να σημειώσω οτι το έχουμε και πολλοί Έλληνες !
    Μόνο απο τα γραφόμενα μας τελευταία , μπορείτε να το διαπιστώσετε .

Νομίζετε οτι ειμαστε το κέντρο του κόσμου !

Σχετικά με τα ξενοδοχεία , το μόνο που θα σχολιάσω ειναι η συμπεριφορά των Ελλήνων τουριστών , στο προσωπικό των ξενοδοχειων τόσο εντός χώρας όσο και εκτός . Εκτός αν αυτό δικαιολογείτε λόγω ανωτερότητας μας ....

Να συμπληρώσω οτι έκφραση ... "Ξέρεις ποιος ειμαι εγώ ..." Προέρχεται πάντα απο ελληνικά χείλη και απευθύνεται συνήθως σε άλλους Έλληνες ....

Ειμαι περήφανος που ειμαι Έλληνας , αλλα με θεωρώ ισότιμο με τους πολίτες όλων των κρατών του κόσμου , πλουσίων και φτωχών , και αν σέβομαι τους άλλους , απαιτώ το ίδιο και απο αυτούς .
    Ας ειμαστε πρωτα άνθρωποι και μετά ολα τα αλλα .

Ας σεβαστούμε και ας κερδίσουμε το σεβασμό .

Άνθρωποι ειμαστε ολοι ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 13-07-15 στις 00:45

16. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χα, η Άρια φυλή... κατάστρεψαν τον κόσμο με 2 παγκόσμιους πολέμους και τώρα τους έτρωγε ο βρωμόκωλός τους και είπαν να κάνουν τον 3ο παγκόσμιο οικονομικό και κάθε φορά η Ελλάδα τους κάθεται στο δρόμο... καλύτερα να μιλάμε για Gerxit (Germany exit) να ησυχάσουμε από δαύτους μαι για πάντα
    Σόρυ για κανένα ορθογραφικό ή συντακτικό λαθακι...ήπια ένα μπουκάλι κρασί και...λάλησα...
    Έχουμε κάθε λόγο να ποναμε για το παρελθόν με τους Γερμανούς .
    Όμως το ίδιο πονάνε και οι Άγγλοι και οι Γάλλοι και άλλοι .
    Ειναι όμως συνέταιροι ! Μπορεί να τους έχουν πιάσει κωτσους ...

Αν εμείς δε θελουμε το συνεταιρισμό , ας φύγουμε . Εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε τι θα κανει η Γερμανία , και οτι ειναι καλύτερο για την Ευρώπη να φύγει η Γερμανία κλπ , αλλα τι θελουμε εμείς να κάνουμε δε λέει κανείς .

Τέτοια ώρα δεν παρεξηγεί κανείς , ούτε ορθογραφικά , ούτε συντακτικά , ούτε απόψεις κ γνώμες ...

Για εμένα ευτυχώς , που υπάρχουν και καποια κράτη που υποστηρίζουν την παραμονή μας την ΕΕ ... Κάποιοι έχουν σκληρή στάση , κάποιοι έχουν ακραίες προτάσεις , κάποιοι όμως μας βοηθούν , ειναι στο πλευρό μας .... Κάποτε ήταν περισσότεροι οι σύμμαχοι . Μόνοι μας τους χάσαμε . Σκοπός δεν ειναι να κοντραριστουμε και με άλλους , αλλα να κερδίσουμε συμμάχους .

18. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15)

Σελίδα 22 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 122021222324 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP