Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη λέτε βλακείες. Καμια χώρα δεν έχει κόπια μια νοοτροπία για όλους τους κατοίκους της. Παντού υπάρχουν κακοί, καλοί, κομπλεξικοί και ακομπλεξάριστοι.

Εμείς δλδ οι αναπτυγμένοι και ανοιχτόμυαλοι, βλέπουμε τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους, όπως βλέπουμε τους Έλληνες?

Και για όσους έχουν απορία, ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτυγμένων κρατών, μας βλέπουν όπως εμείς Αλβανούς και Βούλγαρους. Θέλει να αποδείξεις τι είσαι και να κερδίσεις σεβασμό.

Δεν ξέρω τι του απάντησες Εςυ αυτουνου του Μλκ κατς, εγώ θα τον είχα βάλει άσχημα στην θέση του αν τολμούσε κάποιος να εκφραστεί έτσι μπροστά μου.
    Σεβαστηκα οπως εμαθα απο το σπιτι μου το ξενο σπιτι τον κοσμο και πιο πολυ το βλεμμα της μικρης μου που ηξερε και καταλαβε οτι θα αντιδρουσα αλλα σαν να μου φωναζε αστους πατερα ειμαστε αρκετα περηφανοι για να πεσουμε σε προσβολες...
    Ενα βλεμμα απαξιωσης για αυτα που ακουσε και χαρηκα πολυ που καταλαβε σε τοσο μικρη ηλικια την νοοτροπια του μεσου γερμανου που θεωρει τον μεσο Ελληνα αρχικλεφταρο της Ευρωπης..
    Δεν ειναι μονο αυτο εχω 23 χρονια σε ξενοδοχεια καταλαβαινεις οτι για να λεω καποια πραγματα με τοσο σιγουρια εχω δει και ακουσει ωστε να εχω σαφη αντιληψη...
    Ειναι στο dna тоυς η ψευδαισθηση της ανωτεροτητας ,υπαρχουν και λογικοι και φιλελληνες μα το μεγαλυτερο ποσοστο πασχει....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP