Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω τα λεω εδω και καιρο οτι ο στοχος ειναι ΜΟΝΟ η φυσικη εξοντωση και δυστυχως δεν ειναι μονο ο Σοιμπλε αλλα και μεγαλο κομματι του γερμανικου λαου ειτε το ξερετε ειτε το παραδεχεστε...
    Απειρα παραδειγματα επ'αυτης της διαπιστωσης......
    Φτανει ο ραγιαδισμος οτι παντα μας φταινε οι αλλοι,ΝΑΙ δεν μας γουσταρουν εχουμε τα στραβα μας τα ξερουν και τα χρηματοδοτουν χρονια ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;
    Ξεχασαμε τοσα πακετα ,που ηταν οι ελεγχοι της Ε.Ε να στελνουν φυλακη τα ντοπια λαμογια;;;;;;;;
    Και ακομα σκεφτομαστε οτι εμεις ο λαος ειμαστε κλεφτες...μα με κλεφτες μεγαλωσαν γενιες εδω τι περιμενατε παρθενες;
    Πεσανε οι μασκες στα υψηλοτερα επιπεδα ...
    Δλδ
    φταίνε που μας τα έδωσαν
    Φταίνε που δεν μας έλεγξαν
    Φταίνε που δεν έβαλαν τα δικα μας λαμόγια φυλακή

Για πες μου εσύ που ξέρεις , γιατι εκτός απο τα δανεικά , μας έδωσαν κ τα μεσογειακά προγράμματα , στη συνέχεια πακέτα Ντελόρ , τα πιο πρόσφατα ΕΣΠΑ κλπ που δεν ηταν δανεικά ;

Ποιοι δε μας γουστάρουν τελος πάντων .

Ταξιδεύω ανά την Ευρώπη αρκετα χρονια . Δεν αισθάνθηκα ΠΟΤΕ , ούτε στη Γερμανία , ούτε στην Αγγλία , ούτε στην Ιταλία , ούτε στη Γαλλία, ούτε στη Ελβετία , ούτε στη φιλανδια , μειονεκτικά , ή ανεπιθύμητος , ή χαρακτηρισμένος κάπως ...
    Αυτο που εξέλαβα ειναι οτι όλοι αυτοί οι λαοί ειναι απείρως πιο ευγενικοί , καθολου κομπλεξικοί , καθολου εθνικιστές και πολυ συνεργάσιμοι ... Καθε φορά που βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, μένω έκπληκτος απο το ποσο απλα σκέφτεται ο κόσμος, απο το ποσο σέβεται την ισότητα , την ελευθερία κλπ .
    Εμεις θα τους χαρακτηρίζαμε μέχρι και αγαθούς.

Μπορει να μεγαλώσαμε με κλέφτες , μπορει το μυαλό μας να στροφάρει περισσότερο , μπορει να εχουμε χίλια δυο καλα, μπορει να ειμαστε παμπόνηρος λαός, διαόλου Καλτςα κλπ .... Ας τα χρησιμοποιήσουμε αυτα για να πάρουμε τα καλα της Ευρώπης και να πάμε μπροστά.
    Ας μην αφορίζουμε .

Παντού υπαρχουν κερδοσκόποι. Τα δικα μας τα λεφτά, καθώς και κοινοτικές βοήθειες αλλα και τα δανεικά φαγώθηκαν ΕΔΩ μεσα στην Ελλαδα , απο λαμόγια , απο μιζαδόρους , απο "εργολάβους " δημοσίου , απο φοροφυγάδες ( σχεδον ολους τους επαγγελματίες που δεν έκοψαν απόδειξη - ή έκλεψαν ), απο τράπεζες , απο σπατάλη στο δημόσιο κλπ κλπ .

2. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (12-07-15), chrisgiapz3 (13-07-15), Panmilios (12-07-15), Thomelef (12-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δλδ
    φταίνε που μας τα έδωσαν
    Φταίνε που δεν μας έλεγξαν
    Φταίνε που δεν έβαλαν τα δικα μας λαμόγια φυλακή

Για πες μου εσύ που ξέρεις , γιατι εκτός απο τα δανεικά , μας έδωσαν κ τα μεσογειακά προγράμματα , στη συνέχεια πακέτα Ντελόρ , τα πιο πρόσφατα ΕΣΠΑ κλπ που δεν ηταν δανεικά ;

Ποιοι δε μας γουστάρουν τελος πάντων .

Ταξιδεύω ανά την Ευρώπη αρκετα χρονια . Δεν αισθάνθηκα ΠΟΤΕ , ούτε στη Γερμανία , ούτε στην Αγγλία , ούτε στην Ιταλία , ούτε στη Γαλλία, ούτε στη Ελβετία , ούτε στη φιλανδια , μειονεκτικά , ή ανεπιθύμητος , ή χαρακτηρισμένος κάπως ...
    Αυτο που εξέλαβα ειναι οτι όλοι αυτοί οι λαοί ειναι απείρως πιο ευγενικοί , καθολου κομπλεξικοί , καθολου εθνικιστές και πολυ συνεργάσιμοι ... Καθε φορά που βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, μένω έκπληκτος απο το ποσο απλα σκέφτεται ο κόσμος, απο το ποσο σέβεται την ισότητα , την ελευθερία κλπ .
    Εμεις θα τους χαρακτηρίζαμε μέχρι και αγαθούς.

Μπορει να μεγαλώσαμε με κλέφτες , μπορει το μυαλό μας να στροφάρει περισσότερο , μπορει να εχουμε χίλια δυο καλα, μπορει να ειμαστε παμπόνηρος λαός, διαόλου Καλτςα κλπ .... Ας τα χρησιμοποιήσουμε αυτα για να πάρουμε τα καλα της Ευρώπης και να πάμε μπροστά.
    Ας μην αφορίζουμε .

Παντού υπαρχουν κερδοσκόποι. Τα δικα μας τα λεφτά, καθώς και κοινοτικές βοήθειες αλλα και τα δανεικά φαγώθηκαν ΕΔΩ μεσα στην Ελλαδα , απο λαμόγια , απο μιζαδόρους , απο "εργολάβους " δημοσίου , απο φοροφυγάδες ( σχεδον ολους τους επαγγελματίες που δεν έκοψαν απόδειξη - ή έκλεψαν ), απο τράπεζες , απο σπατάλη στο δημόσιο κλπ κλπ .
    Περι κομπλεξισμου αγαπητε
    Προσφατο του Ιανουαριου...
    Προσωπικο ταξιδι στην γερμανια ,προσκεκλημενος σε τραπεζι οικογενειακο...
    Σκατοψυχος κυριλοεξηνταρης μετα της συνοδου του ειχε την απορια προς τους καλεσμενους πως βρισκουν λεφτα οι Ελληνες και ταξιδευουν στο εξωτερικο και δη στην γερμανια....
    Αφου χασκογελασανε καποιοι μην γνωριζοντας ουτε οτι ξερω γερμανικα ουτε τον λογο του ταξιδιου μου αυτος ο ευγενικος συρφετος της δυτικοευρωπαικης υποκουλτουρας μου επιβεβαιωσε το τρομερο κομπλεξ μπροστα στην ανωτεροτητα του δικου μου κοσμου που εχει μαθει να φερεται φιλοξενα,φιλοτιμα,με τα παπαρια του ορθια ,χωρις κτηνοβασιες νομιμες οπως αυτοι .
    Εσυ μπορει να νιωθεις οτι σε θεωρουν ισοτιμο,ισως λογω εππαγγελματικων συναλλαγων η δεν ξερω τι αλλο...
    Πλανασαι οικτρα η εθελοτυφλεις απο ενοχες ραγιαδικης νοοτροπιας και συμπεριφορων συντοπιτων μας νομιζοντας οτι δεν εχουν κομπλεξ...
    Εχω παμπολλα παραδειγματα και στην εργασιαμου δεν σκοπευω να σε πεισω ουτε και με νοιαζει η παραδοχη σου ,οι περισσοτεροι εχουν την ιδια γνωμη με μενα χρονια πολλα πριν και με πολυ περισσοτερες σχεσεις...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (13-07-15), freddys (12-07-15), paganis (12-07-15), prodigy7 (12-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν χρειάζεται να με πείσεις ...
    Άλλωστε γνωρίζεις οτι εγώ πέσει θύμα πλάνης ή μπορεί και να εθελοτυφλώ οπως λες ... Λόγω ενοχών ραγιαδικης νοοτροπίας .

Τι να πω ....
    Γενικότερα θα έλεγα να μην τσουβαλιάζουμε κόσμο . Δεν ειναι ολοι οι Γερμανοί καλοί ή ολοι κακοί , το ίδιο και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης .
    Κ εγώ νιώθω περήφανος για την Ελλάδα , δεν μπορώ να πω το ίδιο για αρκετούς Έλληνες όμως ... Και το αντιμετωπίσω καθημερινά .

Πάντως με τέτοια σκεπτικα , και προκαταλήψεις ( εγώ τα θεωρώ ως τέτοια ) δε νομίζω οτι έχουμε λόγο να θελουμε καμία συνεργασία με κανένα λαό του εξωτερικού .
    Ας μείνουνε μόνοι μας και ας τραβήξουμε το δρόμο μας . Άλλωστε ειμαστε οι καλύτεροι κ έχουμε κάτι κακαλα - νααααααα - με το συμπάθειο , και μπορούμε να τα επιδεικνύουμε μεταξύ μας .... Χαχαχαχα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP