Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Άντε με το καλό να τα πούμε σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις του φόρουμ!![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Άντε με το καλό να τα πούμε σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις του φόρουμ!![]()
BILL007 (09-07-15)
Γιατί μου βγάζει διχρωμία η πόρτα του οδηγού με το πίσω φτερό???
Το έλεγξες και βεβαιώθηκες ότι δεν είναι ξαναβαμμένο???
Φωτό από κινητήρα έχεις???
Καλά και ασφαλή χλμ πάνω απ'όλα και όλα τα άλλα γίνονται...
Lykouras (09-07-15)
Κάποια μέρη είναι ξαναβαμμένα (πχ μπροστινος προφυλακτηρας) , ενδεχομενως και η πόρτα του οδηγού ή το φτερό όπως λες, αλλά δεν έχει πέσει από την Ακρόπολη. Σε αμάξι 13 ετών είναι φυσιολογικό να έχει ξαναβαφτεί , είτε λόγω γρατζουνιών είτε ξεθωριασματος του χρώματος, ακόμα και λόγω τρακαρισματος με λαμαρινοζημιά.
Το αμάξι ελέχθηκε σε μηχανικό εξειδικευμενο και μου ειπε ότι μηχανικά είναι από τα καλύτερα Μ3 Ε46 που έχει ελέγξει.
Οπότε, όπως είπες, όλα τα άλλα γίνονται.
Φωτογραφία από μοτέρ δεν έχω προλάβει να βγάλω ακόμα. Προς το παρών μόνο το ακούω και....παραμιλάω μόνος μου στην καμπίνα (πρέπει καποια στιγμή να ανεβάσω βίντεο να γελάσετε!!!)![]()
BILL007 (09-07-15), Moufas E46 (09-07-15), nikos valvetronic (09-07-15), Vassilis ///M (09-07-15)
Πολύ ωραίο χρώμα!
Καλορίζικο!!!
Lykouras (10-07-15)
Καμία σχέση Μάρκο, σόρρυ αν το εξέλαβες στραβά.
Κάποιες φορές τα γραπτά παρερμηνεύονται
Αν με γνωρίσεις,θα καταλάβεις ότι δεν αρπάζομαι εύκολα, το αντίθετο μάλλον![]()
Lykouras (10-07-15)
Ελπίζω σύντομα.
Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Bill007, στον Wheelman και στον...Τσίπρα!!!![]()
BILL007 (10-07-15)
Lykouras (10-07-15)
Καλορίζικο - καλοτάξιδο, πολύ ωραίο χρώμα!!!
Lykouras (10-07-15)