-
Οι περιπτωσεις ειναι πολλες και απο πριν τον συριζα...και εξακολουθούν όμως να υπάρχουν και τώρα.
Γνωστός μου που επί ΝΔ μπήκε δημοτική αστυνομία (πολύ πιθανον και αξιοκρατικά...δεν ξέρω ) επί ένα χρόνο λάμβανε το 60-70% του μισθού του ενώ καθόταν σπίτι του περιμένοντας η ΝΔ/πασοκ να αποφασίσει τις απολύσεις τους...τελικά μετά από 1 χρόνο διακοπών αλλά και με μισθού με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους ,αποφάσισαν να τον στείλουν στην αστυνομία ( ήταν οι μετατάξεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι οι απολύσεις που έπρεπε ) τελικά επί Σύριζα επανήλθε στην δημοτική αστυνομία όπου από εκεί μεταταχθηκε ( μια που δεν υπάρχει πλέον δημοτική αστυνομία ) σε θέση στην νομαρχία στο τμήμα πολεοδομιας. ..σαφώς δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο και το μόνο που κάνει είναι να πίνει καφέδες άντε και να περναει και κανένα προτωκολλο ενώ υπάρχουν χιλιάδες άτομα με τα κατάλληλα πτυχία που είναι άνεργοι και σύγχρονος παραπονοιουνται οι δημόσιες υπηρεσίες ότι δεν υπάρχει προσωπικό ενώ είναι γεμάτο με κάθε άλλου είδους ειδικότητες. .. δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει ώστε οι χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις που υπαρχουν ανά την Ελλάδα να μπούνε σε ένα σωστό δρόμο. .. δεν λέω για απολύσεις μια που είναι σκληρό ( αν και στον ιδιωτικό τομέα γίνεται και με τον πιο σκληρό τρόπο ) αλλά τουλάχιστον να μπούνε κάπου που θα είναι χρήσιμοι και να τους γίνει και κάποια εκπαίδευση επιπλέον ώστε να αποδίδουν και ανάλογα στην δουλεια τους μια που τους πληρωνουμε και να μην είναι απλά βαρίδια στην τσέπη μας...!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 09-07-15 στις 11:46
-
The Following 12 Users Say Thank You to Alex_ For This Useful Post:
A8hnaios (09-07-15), bmw-318is (10-07-15), chrisgiapz3 (09-07-15), GEORGE BMW 316ci (11-07-15), katsaraios (09-07-15), Konstantinos E60 (09-07-15), mark e92 (10-07-15), Panmilios (09-07-15), Panos 316T (09-07-15), Ptboul (09-07-15), vagmag (09-07-15), Βασιλης (09-07-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP