Εγω θα'λεγα να φορεσεις ενα σορτσακι να παρεις το πενβε και να πας να το ριξεις
Opto
Εγω θα'λεγα να φορεσεις ενα σορτσακι να παρεις το πενβε και να πας να το ριξεις
Opto
Βασιλης (05-07-15)
Τσιμπήστε Τσίπρα μάγκες..
Λες να ξυπνήσαμε?
Sent from my Microsoft Lumia
Ελα ενας ενας να πηδανε στη θαλασσα....
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Τα Χανιά είπαν το πιο μεγάλο ΟΧΙ! [73,8%]
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Μια ερώτηση προς όσους ψηφισαν "ΟΧΙ" και το επέλεξαν νομίζοντας / ελπίζοντας / πιστεύοντας πως εάν βγει το ΟΧΙ θα σημαίνει όχι αλλα μετρα, ή όχι αλλα σκληρά μετρα, ή όχι πιο σκληρά μετρα. Σάρωσε λοιπόν η επιλογή σας.
Μπορείτε να μου περιγράψετε με απλα λογια τι νομίζατε / ελπίζατε / πιστεύατε ?
Επίσης, μπορείτε να μου πείτε τι νομίζατε / ελπίζατε / πιστεύατε πως θα γινόταν αν υπερίσχυε το ΝΑΙ ?
Περσινα ξινα σταφυλια φιλε Ντινο,
οι εξελιξεις τρεχουνε ραγδαια ,τι πιστευε ή τι περιμενε ο καθενας ειναι ηδη ξεπερασμενο(απιστευτο αλλα ναι σε 48 ωρες εχουν "τρεξει" πολλα γεγονοτα)...
Μακαρι να γινει μια συμφωνια με σεβασμο στις ικανοτητες και τις απαιτησεις ολων,ξενων και Ελληνων...
Εδω ολοι συμφωνησαν (οι ταγοι) τι βοηθανε οι αναλυσεις επι αναλυσεων τωρα...
Ατοπο εως την τελικη ανακοινωση ,ετσι το βλεπω εγω το ερωτημα σου .
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Βασιλης (07-07-15)
Είναι πολύ εύκολο το ερώτημα και κατά συνέπεια εύκολη και η απάντηση.
Με το ναι πάνω κάτω ξέραμε τι θα συμβεί τουλάχιστον όσοι είχαν διαβάσει τι περιλάμβαναν τα 8.5 δις.
Με το όχι ψήφισαν όχι στα νέα μέτρα δηλαδή οχι στα παραπάνω και τώρα περιμένουν συμφωνία στην καλύτερη των περιπτώσεων 8.5+...όπως καταλαβαίνεις θα γυρίσει πισω με ένα τεράστιο ναι.
Παίζει δυνατά βέβαια να μην υπάρξει και συμφωνία.
A8hnaios (07-07-15), georggge46 (07-07-15), Kostas_1 (07-07-15), vagmag (07-07-15), Βασιλης (07-07-15)
ειλικρινά πίστεψες πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο? σε μια χώρα η οποία αρνείται πεισματικά εδώ και 6 συνεχόμενα χρόνια να κάνει μεταρυθμίσεις και συνεχίζει να υπερφορολογεί και να παρακαλάει για δανεικα?
σήμερα θα πάνε να διαπραγματευτούν λέει πάλι. να διαπραγματευτούν τι? για τι πράγμα? για να πάρουν δανεικά...εφόσον λέμε όχι σε μεταρυθμίσεις, γιατί ξαναπάμε για δανεικά?
sympether with chiefτης
το 60+% του λαού πρέπει να τον πάρει με τις πέτρες ?
vagmag (07-07-15)