Σε 2 ξένα κανάλια που έβλεπα εχθές, εκτός του ότι είμαστε παντού πρώτο θέμα και φαίνεται έντονα η ανησυχία σχετικά με το αποτέλεσμα και τα δυο κανάλια έβγαζαν δημοσκοπικά αποτελέσματα υπέρ του όχι.
Το ενα ήταν το dw και το άλλο το bbc. 44-43% έβγαζαν το ναι και 51-52% στο όχι.
Αυτό που ξέρω πάντως σίγουρα, ειναι το γεγονός ότι αν τα κανάλια ήθελαν να προμοτάρουν το ναι, τότε αύριο,όλοι τους οι επικοινωνιολόγοι, πρέπει να πάρουν πόδι.
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ του ενός η του άλλου, το δήλωσα και στην επικαιρότητα άλλωστε, γιατι θεωρώ όλο το θέμα ενα τεράστιο τσίρκο το οποίο πιο πολύ παραπέμπει σε βουλευτικές εκλογές, παρά σε δημοψήφισμα. ΑΛΛΑ...τόσες μέρες, με όλο αυτό που βλέπω στα κανάλια με αυτή τη ξεδιάντροπη προπαγάνδα με όλο το σκυλολόι που ρήμαξε την χώρα ολα αυτά τα χρόνια σύμμαχο, ακόμα και τώρα που γράφω, είμαι έτοιμος να πάω να ρίξω όχι. Δεν θα το κάνω όμως, γιατι θεωρώ ότι μας εξαπάτησαν ακόμα και σε αυτό. Και αρνούμαι να συμμετάσχω.
Καλή ψηφο εύχομαι σε όλους, μακάρι να αλλάξει η ζωή όλων προς το καλύτερο και όλοι όσοι έζησαν είσαι βάρος των άλλων να καθίσουν επιτέλους στο σκαμνί υπόλογοι με την δικαιοσύνη. Εύχομαι η παρέα του Ακη να μεγαλώσει και να ξανά σμίξει με ολα τα παλιά του φιλαράκια.