Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: [Z4]Πρόβλημα λαδιού ή όχι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν το πήρα είχε 39.000χλμ και του συμπλήρωσα 900ml (είχε αλλάξει λάδια συμφωνα με το βιβλίο σερβις στα 33.000χλμ). Τώρα έχω 42.000χλμ και έχει πέσει μια γραμμή κάτω(το βλέπω απο την ηλεκτρονική ένδειξη στο καντράν). Σημείωση όταν το συμπλήρωσα είχε ανάψει το κίτρινο λαμπάκι στο καντράν.

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο farsala Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν το πήρα είχε 39.000χλμ και του συμπλήρωσα 900ml (είχε αλλάξει λάδια συμφωνα με το βιβλίο σερβις στα 33.000χλμ). Τώρα έχω 42.000χλμ και έχει πέσει μια γραμμή κάτω(το βλέπω απο την ηλεκτρονική ένδειξη στο καντράν). Σημείωση όταν το συμπλήρωσα είχε ανάψει το κίτρινο λαμπάκι στο καντράν.
    Χμμμ… θα πρέπει να επισκεφθείς κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (αυτό το προτείνω για λόγους εγγύησης, αν ακόμη ισχύει) για μηχανολογικό έλεγχο, δυστυχώς το διαγνωστικό δεν μπορεί να βρει από πού έχει αυτή την κατανάλωση.
    Από την άλλη 900ml σε 6000 km δεν είναι ανησυχητικό, εξαρτάται βέβαια και από την χρήση που κάνεις.
    Ο καπνός που βλέπεις είναι λευκός; τον βλέπεις όταν είναι κρύο ή ζεστό;

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο farsala Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρόνια πολλά και από εμένα, καλή χρονιά να έχεις. Τί είδος λαδιού χρησιμοποιείς? (πχ 0-40). Αυτό που θέλω να πω είναι μήπως το λιπαντικό που χρησιμοποιείς δεν είναι κατάλληλο για τον κινητήρα σου?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP