Σελίδα 293 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 193243283291292293294295303 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.921 έως 2.930 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτές τις μέρες φίλε μου είναι απερίγραπτο το τι συμβαίνει γενικά στην αγορά. βρίζονται όλοι οι επαγγελματίες επειδή γίνονται πληρωμές διατραπεζικά. έχουν κολλήσει τα ΠΑΝΤΑ. προσωπικό μένει στο σπίτι του. επιταγές είναι στον αέρα. υποχρεώσει προς το κράτος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ σχεδόν όλος ο επαγγελματικός κόσμος. ενοίκια απλήρωτα, οι περισσότεροι δεν φορτώνουν αν η πληρωμή δεν γίνεται επί τη παλάμη. εισαγωγές σε βασικά προιόντα και πρώτες ύλες έχουν ανασταλεί για άγνωστο διάστημα.

επικρατεί το απόλυτο χάος. και θα γυρίσουν να ζητήσουν λεφτά για τα ταμεία σε λίγες ημέρες, ενώ έχει φρακάρει όλη η αγορά και ο τουρισμός που έχει ήδη ξεκινήσει η πιο βαρβάτη του περίοδος.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    Πρώτες ύλες από εξωτερικό γιοκ !!!!
    Εμπορεύματα μπορεί να φέρει μόνο , όποιος είχε βγάλει καταθέσεις ή ταμείο σε τράπεζα του εξωτερικού (κοινός.... αυτός που έχει κατηγορηθεί ως προδότης)

Συναλλαγές εντός χώρας , γίνονται κατά προτίμηση του κόσμου με μετρητά (ναι αυτά που ήταν στα μαξιλάρια και τα σεντούκια (μαύρα ίσως κάποια) ή τα 60 ευρώ που έγιναν ανάληψη !!!!
    Συναλλαγές επίσης γίνονται μέσω ebanking... και έχει γέλιο γιατί ο κόσμος, προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα μετρητά που έχει στην τράπεζα, πληρώνει επιταγές, υπόλοιπα ή θέλει να πληρώσει καινούργιες παραγγελίες (το πληρώνει ενώ είναι πραγματικό ... είναι ταυτόχρονα και εικονικό , αφού δεν μπορείς να τα πάρεις.) Παίζουμε αν θυμάστε το παιχνίδι ' "ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ". Όπου "Μουτζούρης" είναι τα μετρητά, όπου όλοι προσπαθούν να ξεφορτωθούν ηλεκτρονικά στον επόμενο ώστε σε περίπτωση κουρέματος, να έχεις ξοφλήσει , και να μην κουρευτούν από εσένα.
    Πληρώσαμε λοιπόν , φόρο εταιρίας, ΦΠΑ κλπ κλπ... μέσα στο γενικό χαμό, για να στηρίξουμε τα ταμεία και τη χώρα !!!!!
    Η κίνηση είναι γενικά πεσμένη στο μηδέν .

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχές Ιουλίου δε θα ξεκίναγε το περιουσιολογιο;;
    Έκλεισε τις τράπεζες ο Αλεκσης για αρχη.πως αλλιώς θα καταγράψει τα μετρητά;;

Χαχαα. Είμαστε για γέλια κ για κλάματα.
    Με αυτό που έγραψες , σκέφτηκα αν τώρα ο κόσμος προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα μετρητά που είναι στην τράπεζα , μήπως μετά προσπαθήσει να ξεφορτωθεί τα μετρητά που είναι στο μαξιλάρι, αν θα πρέπει να τα δηλώσει (Να κινηθεί και η αγορά)

Γενικά η ψυχολογία είναι κακή. Θα πάρει καιρό , να εμπιστευτεί ο κόσμος το σύστημα και να ξοδέψει....
    Για αρχή κινούνται τα βασικά....

Το ράδιο λέει ότι θα γίνουν ρυθμίσεις, ώστε να μπορούν να γίνουν εισαγωγές τροφίμων αρχικά.... (Θωμά... εμείς ακόμα έχουμε καιρό μπροστά για να γίνουμε προτεραιότητα)

2. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (02-07-15), chrisgiapz3 (02-07-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

βαγγέλη, ειλικρινά στα @@ μου. εγώ την απόφαση μου την πήρα και είναι να αράξω και σαν θεατής να δώ τι θα γίνει.

να πάρω θέση σε τι? οι μάσκες έπεσαν και φαίνεται επιτέλους το τι βλάκας είναι ο έλληνας. οι δημόσιοι φωνάζουν υπέρ του όχι, χωρίς να έχουν καταλάβει ότι με το όχι τέρμα το τυράκι. ενώ αντίθετα, ελεύθεροι μικροεπαγγελματίες και φτωχοί μισθωτοί φιλοευρωπαίοι να κάνουν αγώνα υπέρ του ναι, το οποίο σημαίνει επιπλέον υπερφορολόγηση για να πληρώνονται οι πρώτοι.

αντιφατικά πράγματα συμβαίνουν και πλέον υπάρχει η απόδειξη σχετικά με τη νουμοσύνη του έλληνα και τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζει όλα αυτά τα χρόνια.

το να υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη και να θεσπιστούν νόμοι σχετικά με την κατασπατάληση των κρατικών εσόδων με βαριές ποινές και κόψιμο προνομίων σε μια χώρα η οποία είναι πλέον ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ, φαίνεται πως δεν είναι επιλογή.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 02-07-15 στις 14:46
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

freddys (02-07-15), vagmag (02-07-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.tanea.gr/news/politics/a...GQbcw.facebook

ωραίος ο φίλος γιανης.
    sympether with chiefτης

/

6. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15), vagmag (02-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

βαγγέλη, ειλικρινά στα @@ μου. εγώ την απόφαση μου την πήρα και είναι να αράξω και σαν θεατής να δώ τι θα γίνει.

να πάρω θέση σε τι? οι μάσκες έπεσαν και φαίνεται επιτέλους το τι βλάκας είναι ο έλληνας. οι δημόσιοι φωνάζουν υπέρ του όχι, χωρίς να έχουν καταλάβει ότι με το όχι τέρμα το τυράκι. ενώ αντίθετα, ελεύθεροι μικροεπαγγελματίες και φτωχοί μισθωτοί φιλοευρωπαίοι να κάνουν αγώνα υπέρ του ναι, το οποίο σημαίνει επιπλέον υπερφορολόγηση για να πληρώνονται οι πρώτοι.

αντιφατικά πράγματα συμβαίνουν και πλέον υπάρχει η απόδειξη σχετικά με τη νουμοσύνη του έλληνα και τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζει όλα αυτά τα χρόνια.

το να υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη και να θεσπιστούν νόμοι σχετικά με την κατασπατάληση των κρατικών εσόδων με βαριές ποινές και κόψιμο προνομίων σε μια χώρα η οποία είναι πλέον ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ, φαίνεται πως δεν είναι επιλογή.
    Κατηγορήθηκα εδώ μέσα , ως προπαγανδιστής ....
    Εννοείτε ότι και μαζί που μιλήσαμε, δε σου είπα τι να ψηφίσεις. Σταμάτησα να προτείνω καν , ακόμα σε φίλους....

Δεν έχω καταλάβει τη δύναμη που έχει η αποχή, και ξέρεις ότι και εγώ θεωρώ το ερώτημα, άστοχο.... αλλά αφού δεν έχω πεισθεί ότι θα μπορούσα να πετύχω κάτι με την αποχή, θα ακολουθήσω το δικό μου δρόμο και θα ψηφίσω.

8. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωραίος ο φίλος γιανης.

Ας μου εξηγήσει κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής...

Στην ίδια ουρά.... με αυτούς ;;; (with them ?????) .

Rides
    1

Προεπιλογή

Μην υπερβάλουμε. Προφανώς δεν εννοεί υποτιμητικά.
    Απλά σου λέει θα ήταν viral να είναι στην ουρά με τον κόσμο.
    Άσε που θα φάει ξύλο από κάποιους.

Και προφανώς χρησιμοποιεί μόνο πλαστικό χρήμα όπως γίνεται σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες που ζούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως πίστευα ότι δεν μπορεί να υπάρξει άτομο που θα φύγει πιο δαρμένο από την πολιτική από τον ΓΑΠ.
    Αλλά θα υπάρξει τελικά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harisp : 02-07-15 στις 15:40

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωραίος ο φίλος γιανης.
    Η αποχή φυσικά και δεν έχει δύναμη Βαγγέλη. Απλά είναι η δική μου θέση σε όλο αυτό το τσίρκο των τελευταίων ημερών.

Ειτε έτσι είτε αλλιώς, και οι 2 επιλογές φέρνουν ταφόπλακα πάνω μου. Κουραστηκα και βαρέθηκα.
    sympether with chiefτης

/

12. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bitz (02-07-15), paganis (03-07-15), vagmag (02-07-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η αποχή φυσικά και δεν έχει δύναμη Βαγγέλη. Απλά είναι η δική μου θέση σε όλο αυτό το τσίρκο των τελευταίων ημερών.

Ειτε έτσι είτε αλλιώς, και οι 2 επιλογές φέρνουν ταφόπλακα πάνω μου. Κουραστηκα και βαρέθηκα.
    Σε άλλο site κοινωνικής δικτύωσης σε ποστ δικό σου είχα γράψει "τι να σε φάει γάιδαρος τι να σε φάει αρκούδα" το θυμάσαι? Πριν έξι μήνες?

14. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

Thomelef (02-07-15), vagmag (02-07-15)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

η αποχη αν φτασει τ0 40% ακυρωνει το δημοψηφισμα αρα εχει μεγαλη δυναμη!!

16. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Nick bmwlover (05-07-15), vagmag (02-07-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ξέρω, το έχω πει κιόλα νομίζω. Απλά λέω ότι δεν έχει νόημα γιατί θεωρώ αδύνατο η αποχή να πιάσει έστω και 5%
    sympether with chiefτης

/

Σελίδα 293 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 193243283291292293294295303 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP