Panmilios (02-07-15)
Η κατασταση στην χωρα μας ειναι πλεον ξεκαθαρη και δεν επιδεχεται καμιας διαφορετικης ερμηνειας.
Οι τραπεζες δεν προκειται να ανοιξουν την Τριτη, αλλα ουτε την Μεγαλη Τριτη εαν δεν αλλαξει η κυβερνηση στην Ελλαδα.
Το μαχαιρι και το πεπονι ειναι πλεον στο 100% στα χερια των δανειστων και αυτοι εχουν τον πρωτο και τον τελευταιο λογο για το τι θα γινει απο δω και περα στην Ελλαδα.
Η μερκελ και ο σοιμπλε ηταν σημερα ξεκαθαροι ειτε μας αρεσει ειτε οχι, συζητησεις για την Ελλαδα θα ξανα επαναληφθουν μετα την Δευτερα, υπονοώντας..., που θα εχει αλλαξει η κυβερνηση.
Ολοι μα ολοι οσοι μας κυβερνησαν εχουν την ευθηνη τους για αυτο το χαλι, χωρις φυσικα να παραβλεπω και τις ευθυνες των πολιτών ξεκινωντας πρωτα-πρωτα απο τις δικες μου!!!
Στην ιστορια ομως δικαια ή αδικως, θα μεινει αυτος που πατησε το κουμπι του του GAMEOVER!!!
Εαν ημουν Τσιπρας, στο επικειμενο διαγγελμα θα εβγαζα την χωρα απο το αδιεξοδο, γνωριζοντας και ο ιδιος πλεον οτι εχει ερθει και το δικο μου gameover.
Το δικο σου out... Κυριε Τσιπρα εχει ονομα και ειναι ο Πατερας μας που θα πρεπει να περιμενει στην ουρα τα επομενα χρονια της ζωης του για να παρνει ενα μερος της συνταξης του.
Υ.Γ: για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις..., δεξιος εγω δεν ημουν ποτε...
chrisgiapz3 (02-07-15)