Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και για να μην λέμε ότι οι ξένοι έκλεισαν τις τράπεζες....

"Δεν είναι έτσι. Ναι, όντως οι τράπεζες είναι κλειστές, αλλά όπως βλέπετε και στην Αθήνα και στις άλλες περιφέρειες της χώρας η ζωή συνεχίζεται. Ναι, όντως κλείσαμε τις τράπεζες, όχι όμως γιατί ξυπνήσαμε στραβά και αποφασίσαμε να το κάνουμε. Τα τελευταία χρόνια οι ευρωπαϊκές δομές ακολουθούσαν λανθασμένη πολιτική απέναντί μας. Και δεν θέλουν να συνεχίσουν τη διαδικασία έκτακτης χρηματιστικής βοήθειας στη χώρα μας. Χρειάστηκε να αμυνθούμε, να υπερασπιστούμε τον πληθυσμό μας, τους ανθρώπους που έχουν αποταμιεύσεις στις τράπεζες, ώστε η χώρα μας να μπορέσει να προχωρήσει στο μέλλον".

https://www.newsit.gr/politikh/eidis...-kosmou/414142

Για το καλό μας τις έκλεισαν.....

2. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15), mitsos_chania (01-07-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για να μην λέμε ότι οι ξένοι έκλεισαν τις τράπεζες....

"Δεν είναι έτσι. Ναι, όντως οι τράπεζες είναι κλειστές, αλλά όπως βλέπετε και στην Αθήνα και στις άλλες περιφέρειες της χώρας η ζωή συνεχίζεται. Ναι, όντως κλείσαμε τις τράπεζες, όχι όμως γιατί ξυπνήσαμε στραβά και αποφασίσαμε να το κάνουμε. Τα τελευταία χρόνια οι ευρωπαϊκές δομές ακολουθούσαν λανθασμένη πολιτική απέναντί μας. Και δεν θέλουν να συνεχίσουν τη διαδικασία έκτακτης χρηματιστικής βοήθειας στη χώρα μας. Χρειάστηκε να αμυνθούμε, να υπερασπιστούμε τον πληθυσμό μας, τους ανθρώπους που έχουν αποταμιεύσεις στις τράπεζες, ώστε η χώρα μας να μπορέσει να προχωρήσει στο μέλλον".

https://www.newsit.gr/politikh/eidis...-kosmou/414142

Για το καλό μας τις έκλεισαν.....
    Σορυ αλλά εγώ καταλαβαίνω ότι κλείσαμε τις τράπεζες για να τις σώσουμε από την χρεοκοπία εφόσον διακόπηκε η χρηματοδότηση. Και καλά έκαναν γιατί με τον πανίκο που επικρατεί δε θα είχαν φράγκο σήμερα. Έχουν βγάλει οι Έλληνες 14 δις και τα φυλάνε στα σπίτια. Η χαρά του κλέφτη δηλαδή.
    Οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να μη διακόψουν τη χρηματοδότηση αλλά επέλεξαν και συνεχίζουν να μας σφίγγουν τη θηλια για να υποκύψουμε.
    Προς θεού δε δικαιολογω τα δικά μας τα κουμάσια που τόσα κατασπαταλουσαν το χρήμα που έρεε άφθονο αλλά θα έρθει και η ώρα τους. Τώρα θα έπρεπε να είμαστε όλοι σαν λαός ενωμένοι με το Τσίπρα για να δείξουμε ότι δεν οδηγεί πουθενά η υπερβολική λιτότητα που μας επιβάλουν. Υπάρχουν τρόποι και πιστεύω να μην φτάσουμε μέχρι το δημοψήφισμα.

Επαναλαμβάνω και κάτι που το ξαναγράψε ένας φίλος πιο πάνω.. Καλά τι προπαγάνδα είναι αυτή στο Σκάι ρε παιδιά. Έλεος...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spaka Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σορυ αλλά εγώ καταλαβαίνω ότι κλείσαμε τις τράπεζες για να τις σώσουμε από την χρεοκοπία εφόσον διακόπηκε η χρηματοδότηση. Και καλά έκαναν γιατί με τον πανίκο που επικρατεί δε θα είχαν φράγκο σήμερα. Έχουν βγάλει οι Έλληνες 14 δις και τα φυλάνε στα σπίτια. Η χαρά του κλέφτη δηλαδή.
    Οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να μη διακόψουν τη χρηματοδότηση αλλά επέλεξαν και συνεχίζουν να μας σφίγγουν τη θηλια για να υποκύψουμε.
    Προς θεού δε δικαιολογω τα δικά μας τα κουμάσια που τόσα κατασπαταλουσαν το χρήμα που έρεε άφθονο αλλά θα έρθει και η ώρα τους. Τώρα θα έπρεπε να είμαστε όλοι σαν λαός ενωμένοι με το Τσίπρα για να δείξουμε ότι δεν οδηγεί πουθενά η υπερβολική λιτότητα που μας επιβάλουν. Υπάρχουν τρόποι και πιστεύω να μην φτάσουμε μέχρι το δημοψήφισμα.

Επαναλαμβάνω και κάτι που το ξαναγράψε ένας φίλος πιο πάνω.. Καλά τι προπαγάνδα είναι αυτή στο Σκάι ρε παιδιά. Έλεος...

Γενικως, απο παντα, ειτε επειδη η ευρωπη οταν ζουσε στην αναγεννηση..., ειτε επειδη ο γειτονας ειχε κατσικα ενω εμεις οχι, ειτε - για να το φερω στα μετρα μας ο Αρης εχει Μ3 και εγω ενα ιμπιζα του 92, φταινε ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ (αν οχι αποκλειστικα), οι αλλοι.

Ειτε ημεδαποι (ειναι λαμογια), ειτε αλλοδαποι (θελουν να μας εξαφανισουν απο τον χαρτη.

Ειμαστε τοσο Αγιοι ανθρωποι ρε γαμωτο, απορω με τοσο κακους γυρω μου που θελουν το κακο μου.

Λυπαμαι που η συνταξη μου ειναι 680 ευρω και θα μου κοψουν το ΕΚΑΣ μεχρι το 2019 που θα ειμαι 47 χρονων. Αλλα ειμαι και ειλικρινης, και λεω στα παπ@ρια μου που ο γιος του φιλου μου του Γιαννη που ειναι σημερα 8 χρονων δεν θα παρει συναξη ποτε. Εγω, πρωτα ο Θεος θα παιρνω - γερός να 'μαι για καμια 45αρια χρονια ακομα.

Εχω και 940 ευρω στην τραπεζα, ενταξει δεν ειμαι ανετος, αλλα ουτε ενοικιο πληρωνω, το ιμπιζα δεν μου ζηταει, και ουτως ή αλλιως με τα λεφτα που πηρα απο την επιχορηγηση που ξηλωσα αμπελια και ελιες πηρα 12 στρεμματα στην Αργολιδα, και δυο οικοπεδακια στην Κερατεα. Με εχει ξεσκισει ο ΕΝΦΙΑ. Αλλα αυτος θα καταργηθει.

Εχει ο Γιαννης 120.000 στην τραπεζα ? Που τα βρηκε ο πουstis ? Οοοοχι φιλε, ο Γιαννης εκανε ζωαρα χεστηκ@ Αν του τα κουρεψουν. Χαχαχα Να πουλησει το πορσε μισοτιμης. Εγω επαθα τιποτε με το ιμπιζα? Δεν καταλαβα. Ναι. να μετακομισει απο την Γλυφαδα στα ταμπουρια ? Τι εκανε λεει? Ασε ρε φιλε καλα να παθει.

Καλα, εννοειται, οχι διχονια στον λαο, μαζι. Και στο ΝΑΙ, και στο ΟΧΙ

5. The Following 9 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

A8hnaios (01-07-15), alexm (01-07-15), chrisgiapz3 (02-07-15), Nick bmwlover (01-07-15), Panmilios (02-07-15), pilot (01-07-15), Thomelef (01-07-15), vagmag (01-07-15), wheelman (01-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP