-
Ακολουθούν εντελώς υποκειμενικές-προσωπικές απόψεις.
Tο ιδανικό σενάριο είναι να κλείσουν συμφωνία πριν την Κυριακή και να προτείνουν στον ελληνικό λαό να πει ναι στο δημοψήφισμα.
Ο κίνδυνος εδώ είναι βέβαια παρά την προτροπή του πρωθυπουργού, ο λαός να επιμείνει στο οχι.
Για το λαό μιλάμε όχι για τους βουλευτές του...
Ένα ενδεχόμενο ναι νιώθω ότι θα μας φορτώσει μια δεδομένη συμφωνία της προτελευταίας στιγμής, που σίγουρα είναι χειρότερη από μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής.
Θα υπάρξει και μια αναταραχή λόγω των εκλογών που θα ακολουθήσουν αλλά όλα αυτά ξεπερνιούνται.
Σε ένα ενδεχόμενο όχι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη.
Δεν βλέπω να εκλείπουν οι λόγοι ενός bank run.
Αντιθέτως με το φτωχό μου μυαλουδάκι τους βλέπω να γιγαντώνονται.
Σε αυτή την περίπτωση οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι να αλλάξει κάτι.
Αυτό το κάτι θα είναι είτε ένας συμβιβασμός και μια συμφωνία σε ένα νέο πρόγραμμα... Είτε η λειτουργία των πιεστηρίων για την κοπή εθνικού νομίσματος.
Κλειστές τράπεζες σα να λέμε μέχρι να λήξει η διαπραγμάτευση ή δραχμή.
Προσωπικά την ψήφο μου στις εκλογές την έχω μετανιώσει.
Πήγα να τη δω αλτρουιστής και πιάστηκα μ@λ@κας νιώθω.
Η δουλειά πάγωσε, τα έργα του ΤΔΕ παίρνουν τον π@υλο, τα έξοδα συνεχίζουν να τρέχουν, μας βάλαν διπλά τέλη επιτηδεύματος και θέλουν να μας αυξήσουν τη φορολογία γιατί λέει μέχρι τώρα εγώ δεν πλήρωνα...
Είμαι ηλίθιος...
Συγγνώμη αλλά αυτή τη φορά και εγώ και ο αδερφός μου θα ψηφίσουμε σκεπτόμενοι μόνο τη δουλεία μας. Αρκετό πέτσο έφαγα και αρκετά σκοτίστηκα για ένα μισθό που παίρνει άλλος.
Ναι.-
Επίσης ρε γμτ πιάστηκα μ@λ@κας.
Την παρασκευή σήκωσα μόνο τα χρειαζούμενα χρήματα για να δώσω στο προσωπικό και φραγκοδίφραγκα για μας.
Το Σάββατο να πω την αλήθεια δεν έδωσα σημασία. Σιγά είπα...
Και τώρα προσπαθώ να κάμω δουλειά με 50 ευρώ την ημέρα εγώ και 50 ο αδερφός μου (τα 60 τα κάμαν αυθαίρετα 50 τα ατμς. Δεν εχουν 20αρικα).
Σκατά.
Ίσα που βάζω καύσιμα για να πάνε τα αμάξια στη δουλειά.
Το βράδυ βγαίνω μια βόλτα και πίνω ένα φρέντο.
Και τώρα που το λέμε... Πάω για το φρέντο μου.
Καλή τύχη παιδιά.
-
The Following 11 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:
bakalos (03-07-15), chrisgiapz3 (30-06-15), compactM3 (01-07-15), joseph (02-07-15), Konstantinos E60 (02-07-15), Lambros46 (01-07-15), Loukas (30-06-15), mitsos_chania (30-06-15), Panmilios (02-07-15), Ptboul (01-07-15), Vassilis ///M (01-07-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP